Parenclub Fun4Two

Informatie Parenclub Fun4Two.

voor-de-eerste-keer-naar-een-parenclub Hoe worden wij lid van de meest Exclusieve Swingersclub van Nederland?

Bedankt voor jullie interesse voor een bezoek aan Fun4two, Europa´ nr.1 Swingers/ Lifestyle club van Europa.
Fun4two wordt bezocht door gasten van over de hele wereld.
De Fun4two is met al haar faciliteiten een van de gaafste Swingers/Lifestyle clubs van Europa. Volgens velen ter wereld. Fun4two is meermaals verkozen tot een van de beste clubs van Europa.
Verbaas je daarom niet dat het vaak druk is en er tijdens spitsuur (ongeveer tussen 21:00 en 23:00) flinke rijen staan om Fun4two binnen te komen.

Of dat een garantie is binnen te komen?

Zeker niet! Het deurbeleid is redelijk streng, en de kans is dus aanwezig dat de toegang wordt geweigerd. In de regel geldt dat grote groepen vaak niet binnenkomen.
Zorg dat je nuchter bent, en er netjes bijloopt. Sportkleding, en je kan het wel vergeten. Wil je zeker weten dat je binnenkomt?
Check dan eens de Exclusieve feesten in Fun4two, daar kun je gewoon een kaartje voor kopen en de sfeer en entourage zijn is eigenlijk niet meer te overtreffen.
Wees wel op tijd want deze feesten zijn ongekend populair en allemaal voortijdig uitverkocht.

Instructies voor uw eerste bezoek aan Fun4two
• Voor het bezoeken van de club vragen wij jullie vooraf te registreren en tegelijkertijd te reserveren. Dit duurt slecht 4 minuten.
• Dit voorkomt lange wachttijden van minimaal 45-60 minuten bij de entree.
• Registreren alleen is niet mogelijk!
Registreren gaat samen met een bezoek voor een desbetreffende avond.

Stap 1

Eerst de gewenste bezoek datum aanklikken.
Vervolgens verder, en alle gevraagde gegevens invullen.
Na afronding ziet u direct een barcode met reserveringsnummer in beeld.
Dit graag direct uitprinten of er een screenshot/ foto van maken, dit nummer hebben wij nodig als jullie naar de club komen.

(Indien u dit weg klikt is de barcode met reserveringsnummer niet meer terug te halen, dit i.v.m. de privacy wetgeving) U krijgt hier verder GEEN bevestiging van.

Registratie
I.v.m. met de vaak lange rijen bij de entree vragen wij jullie het volgende:
Houd jullie registratienummer en ID. bij de hand.
Registratie nummer kan zowel op papier als op jullie telefoon worden getoond.
• Indien jullie je registratie nummer niet hebben meegenomen, houd er dan rekening mee dat jullie dan nog langer moeten wachten bij de entree.
Registreren in de club is uiteraard ook mogelijk, ook hier moeten jullie rekening houden met extra lange wachttijden.

DOE MEE MET ONS EN WORD LID!

En dan gaat het feest eindelijk beginnen.

Eenmaal door de poort van Fun4Two rijden jullie door naar het parkeerterrein waar jullie de auto kunnen parkeren. Door de prachtige tuin lopend komen jullie bij de entree, wij verzoeken jullie daar jullie bevestiging met het reserveringsnummer gereed te houden. Jullie kunnen cash betalen, met pin of creditcard. Je ontvangt een sleuteltje van je persoonlijke locker. Hierin kan je al je persoonlijke spullen opbergen. Het sleuteltje kunnen jullie na het omkleden af geven bij de dames achter de bar. Jullie kunnen eerst nog in jullie “gewone” kleding de club betreden.

Vervolgens kunnen jullie heerlijk ontspannen met een drankje aan de bar of op een van de gezellige lounge banken. Heerlijk eten in ons geweldige restaurant behoort natuurlijk ook tot clubfaciliteiten, lekker dansen & sjansen op de heerlijke muziek, of gewoon lekker met zijn tweetjes de club verkennen, de keus is helemaal aan jullie. Jullie zullen merken dat jullie je direct bij ons thuis voelen, er een goede sfeer is en iedereen openstaat voor een gezellig praatje. Wees niet bang om te praten, hier kan je veel van opsteken en ten slotte komt iedereen voor een gezellige avond.

Na ons bekende ‘dresscode’ lied (22:30 uur) wordt het erg op prijs gesteld wanneer dames gekleed gaan in mooie sexy lingerie. Een sexy jurkje is mooi maar geen lingerie, dit is helaas niet toegestaan. De dames dragen meestal hakken. Nette sneakers of slippers zijn ook toegestaan. De heren voldoen met een leuke boxershort met of zonder t shirt (zonder opdruk) en adviseren wij slippers of schoenen te dragen. Het dragen van een overhemd is niet toegestaan. Uiterlijk 23:30 dient iedereen omgekleed te zijn.

Niets is verplicht in onze parenclub en als jullie andere gasten aanspreken dan zullen jullie ervaren dat zij jullie graag verder op weg helpen. Hierna kan de avond alle kanten op gaan, blijven jullie beneden op de dansvloer, neem je een kijkje of doe je mee in onze erotische ruimtes, of geniet van heerlijk relaxen in onze prachtige wellness? Zoals gezegd de keuze is helemaal aan jullie. Je zult al snel merken dat iedereen zeer respectvol is. Nee is nee.

Nog niet toe aan “kijkers”? Dat geeft niets, wij hebben een aantal kamertjes die je kunt afsluiten voor anderen, deurtje op slot en gordijnen dicht, zo ben je lekker samen en is het toch spannend! Al snel zullen jullie je erg op je gemak voelen. Is er nou iets waar je mee zit of wilt weten? De gehele crew staat voor jullie klaar dus schroom niet om iets te vragen. Wij willen er ten slotte alles aan doen om jullie avond zo geslaagd mogelijk te maken. Wij zijn in de hele club aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Ook zullen wij er alles aan doen de club zo schoon en netjes mogelijk te houden.

Al overtuigd?

Lees nog even verder op onze website wat je bijvoorbeeld op de verschillende avonden kunt verwachten. Zoals jullie wellicht al weten heb wij een All-in concept. Alle drankjes aan de bar en in het restaurant, het eten, parkeren, garderobe, handdoeken, condooms en massage olie… alles is bij de prijs inbegrepen. Hoe mooi is dat?! Neem de tijd, als jullie denken er klaar voor te zijn, zijn jullie van harte welkom!

Vergeet dus niet eerst even te registreren/reserveren.

Wij kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen en jullie een fantastische avond te mogen bezorgen.
Bobby, Linda en de crew van Fun4Two

Welkom bij de club!

Fun4Two lidmaatschapspasjes

Hieronder de voordelen wanneer je lid bent van Fun4Two:

1) €20,- korting op de entree prijs.

2) Bij verjaardag op de dag zelf, gratis entree voor de jarige op vertoon van geldig legitimatie bewijs. (niet van toepassing op Exclusieve themafeesten en Poolparties)

3) Voorrang op Fun4two's Exclusive Parties.

4) Korting bij bijvoorbeeld webshop.(binnenkort)

5) Punten spaarsysteem voor korting op de entree.(binnenkort)

Entreevoorwaarden

Fun4Two lidmaatschapspasjes

Fun4Two is een besloten club.
Tijdens uw bezoek bent u onderhevig aan de Fun4Two entreevoorwaarden.

Zijn jullie 18 jaar of ouder, dan zijn jullie van harte welkom.
Bij inschrijving is identificatie verplicht (rijbewijs of paspoort).

Bij het invullen van een lidmaatschap-aanvraag, dienen gegevens waarheidsgetrouw ingevuld te worden. Bij het opgeven van onvolledige of valse informatie of bij een vermoeden van valse gegevens heeft Fun4Two, het recht de aanmelding te weigeren c.q. gegeven lidmaatschap in te trekken.

Zonder registratie is toegang helaas niet mogelijk.

 

Single Men

Fun4Two lidmaatschapspasjes Dagelijks ontvangen wij telefoon, mails en overige berichten of/ wanneer, mannen alleen Fun4Two mogen bezoeken.

Toegang voor mannen alleen, is alleen mogelijk op onze HARDCORE NIGHT events.
Deze vinden 4 of 5 keer peer jaar plaats.
Maximaal 75 mannen kunnen een ticket kopen voor dit event.
Alle informatie vindt u ook op deze website.

HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA'S PARTIES!
29 maart 2024 | 21:00 - 03:00 |
31 mei 2024    | 21:00 - 03:00 |
30 augustus 2024 | 21:00 - 03:00 |
29 november 2024 | 21:00 - 03:00 |

Iedere 3e vrijdag van de maand is het thema Fun's All-Inn Night: Dit is ook een van de avonden waar bij hoge uitzondering stellen een extra vriend mee mogen nemen!!

 

Fun4Two huisregels:

 • Toegang uitsluitend voor leden en aspirant leden van FUN4TWO.

 • Aspirant lidmaatschapspasje uitsluitend geldig voor de duur van zes maanden.

 • Bij inschrijving is identificatie verplicht. (Geldig rijbewijs of paspoort)

 • Wij laten alleen paren en alleen gaande dames toe. *** Alleen gaande/single mannen worden bij hoge uitzondering alléén toegestaan op onze Exclusieve Thema-avond Hardcore Night vs Gigolina's.

 • Gebruik van mobiele telefoon en andere elektronica is alleen toegestaan bij de lockers en entree.

 • Gepaste uitgaanskleding, stijlvol, en verzorgd uiterlijk is vereist om toegelaten te worden.

 • Hoeden, petten en andere hoofddeksels zijn niet toegestaan in de club. (Uitgezonderd thema feesten) Ook het dragen van heuptasjes is niet toegestaan.

 • Na onze "dresscode song" lingerie verplicht.

 • Tot lingerie behoort niet: Partykleding; (lange)leren broek / lange leren rok, overhemd, sexy jurkjes, rokjes etc. Wel toegestaan: boxer, T-shirt (mannen), babydoll, bodystocking, kant, jarretels.

 • Handel of gebruik van drugs is in deze club niet toegestaan. Wij zullen hier streng op toezien.

 • Iemands "Nee" in de erotische ruimtes wordt ook als zodanig gerespecteerd.

 • Geen "single men" in de erotische ruimtes (Dit is alleen toegestaan indien deze heer wordt uitgenodigd).

 • Geen glazen mee naar de erotische ruimtes en wellness.

 • Mensen met teveel alcohol op krijgen geen alcohol meer aan de bar / Bij dronkenschap kan toegang ontzegd worden.

 • Roken is alleen toegestaan in de hiervoor bestemde rokersruimtes.

 • Alle aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden.Parkeren en garderobe geschied geheel voor eigen risico.

 • Oordeel van de directie is bindend met betrekking tot toelating tot lidmaatschap en kan alleen geschieden indien voldaan wordt aan bovenstaande huisregels.

 • De directie behoudt zich het recht voor het lidmaatschap in te trekken indien niet voldaan wordt aan bovenstaande huisregels.

 • Club-pas is strikt persoonlijk en blijft eigendom van FUN4TWO.


KLEDINGVOORSCHRIFT: STIJLVOL EN VERZORGD

Een avond uit naar het Fun4Two blijft een unieke ervaring in een uitzonderlijke ambiance.
En dat bijzondere willen we graag benadrukken door een dress-code te hanteren.

Er zijn genoeg manieren om u stijlvol en verzorgd te kleden.

Wat we vooral van u vragen is uw best te doen er een bijzondere en erotische avond van te maken.
En dat begint al thuis bij de kledingkast.
Daar wij proberen het niveau van onze club op een zo hoog mogelijk niveau te houden verwachten wij dit ook van onze bezoekers.

Om jullie avond Fun4Two tot een erotische belevenis te maken, verzoeken wij jullie bij binnenkomst gepaste kleding te dragen (netjes c.q. sexy).
Te denken valt aan een nette pantalon of jeans met mooi shirt maar bijvoorbeeld ook een kostuum en voor de dames een uitdagende outfit.

Onderstaand vindt u een richtlijn voor kledingstukken die niet passen bij wat Fun4two onder stijlvol en verzorgd verstaat en die afbreuk doen aan de unieke ervaring in de uitzonderlijke ambiance van Fun4two.

Als u onderstaande kleding draagt, dan bestaat de mogelijkheid dat u word verzocht om zich direct om te kleden in de dress-code.
Baggy jeans, jeans met gaten, ernstig vervuilde jeans, kapotte versleten kleding, sportkleding, strandkleding, werkkleding, versleten schoenen en hoofddeksels.

Korte broeken voor mannen zijn alleen toegestaan tijdens onze poolparties!


kledingsvoorschriften-fun4twokledingsvoorschriften-fun4two

DRESSCODE: DAMES!

DAMES
Na ons bekende ‘dresscode’ lied (22:30 uur) wordt het erg op prijs gesteld wanneer dames gekleed gaan in mooie sexy lingerie.

Een sexy jurkje is mooi maar geen lingerie, dit is helaas niet toegestaan.
De dames dragen meestal hakken. Nette sneakers of slippers zijn ook toegestaan.

Uiterlijk 23:30 dient iedereen omgekleed te zijn.

Hiernaast vind u voorbeelden wat is toegestaan bij binnenkomst maar niet is toegestaan als dresscode.
kledingsvoorschriften-fun4twokledingsvoorschriften-fun4two

DRESSCODE: HEREN!

HEREN
Na ons bekende ‘dresscode’ lied (22:30 uur) wordt het erg op prijs gesteld wanneer ook de heren zich omkleden. 
De heren voldoen met een leuke boxershort met of zonder t shirt (zonder opdruk) en adviseren wij slippers of schoenen te dragen.
Het dragen van een overhemd is niet toegestaan. Uiterlijk 23:30 dient iedereen omgekleed te zijn.

Het wordt door de andere gasten op prijs gesteld als jullie je best doen om er zo goed mogelijk uit ze zien.
Dit in al zijn facetten, want naast zowel kleding kan ook een verzorgd uiterlijk bijdragen aan het makkelijk contact maken met de andere gasten!
vragen en antwoorden van Fun4Two

Veel gestelde vragen!

01. Moeten wij lid worden c.q. registreren? Wat zijn de kosten?
Ja. Fun4two is een besloten club, wij werken als eerste en enige swingersclub in Nederland met een persoonsgebonden pasjes systeem. Het aspirant lidmaatschapsgeld is bij jullie eerste bezoek bij de entreeprijs inbegrepen. Uw gegevens blijven alleen binnen onze administratie De kosten bedragen eenmalig € 20, - dit is voor inschrijving en jullie lidmaatschapspasje.

02. Moeten wij reserveren of kunnen wij zo langs komen?
Fun4two is de drukst bezochte swingersclub in Nederland. Vooralsnog is reserveren uitsluitend noodzakelijk voor de zaterdagavond. Wanneer het aantal lockers is volgeboekt, kunnen er geen gasten meer toegelaten worden. Leden hebben altijd voorrang op gasten die nog geen lid zijn van Fun4two. Gasten die nog geen lid zijn van Fun4two adviseren wij online te reserveren en te registreren dit voorkomt lang wachten in de rij van minimaal 45 minuten Natuurlijk kunnen jullie ook zo langs komen houd dan rekening met bovengenoemde wachttijd.

03. Wij willen reserveren voor 3 personen?
De reservering biedt alleen de mogelijkheid om te reserveren voor 2 personen. Willen jullie een extra vriendin meenemen, (Altijd mogelijk) dan kan zij op jullie lidmaatschap pasje of registratie mee naar binnen.
Willen jullie een extra vriend meenemen (Alleen mogelijk op onze speciale thema's) dan kan hij op jullie lidmaatschap pasje of registratie mee naar binnen.
Wel dient hij zich te legitimeren.

04. Wordt iedereen automatisch lid?
Nee. Bij jullie eerste bezoek ontvangen jullie een tijdelijk pasje. Komen jullie binnen 6 maanden weer, dan word dit pasje omgeruild voor een definitief pasje. Let wel, wij stellen hogen eisen aan onze leden. Het kan zo zijn dat de directie besluit jullie geen definitief lid te maken, jullie houden dan je tijdelijke pas. Wij behouden ons het recht jullie lidmaatschap in te trekken bij ongewenst gedrag.

05. Is het mogelijk om maar 1 keer de Fun te bezoeken?
Jazeker, tijdens jullie eerste bezoek ontvangen jullie een tijdelijk lidmaatschapspasje deze is zes maanden geldig. Wanneer jullie binnen deze termijn de club nogmaals bezoeken word deze omgeruild voor een definitief lidmaatschapspasje en zijn jullie lid van de leukste swingersclub van Nederland. Bezoeken jullie de club niet binnen deze termijn dan worden de geregistreerde gegevens automatisch uit ons systeem gewist en gaan wij ervan uit dat jullie geen lid willen worden van Fun4Two. Wanneer jullie na deze termijn toch de club weer willen bezoeken is opnieuw inschrijven nodig.

06. Wat is de minimum leeftijd?
Je moet minimaal 18 jaar zijn op het moment van inschrijving.

07. Wat is de beste avond voor ons?
Een veelgestelde vraag en moeilijk te beantwoorden. Dit is afhankelijk van wat jullie zoeken en van jullie leeftijd. Zijn jullie op zoek naar de meest erotische avond waarop de meeste "actie" te beleven is, dan kunnen wij jullie de vrijdagavond aanraden. De vrijdag avonden hebben bij ons ieder een thema. De leeftijd varieert tussen de 25 - 65 De zaterdag is altijd het drukst bezocht en zeker geschikt voor stellen die van dansen en gezellige drukte houden. De leeftijd varieert tussen de 20 - 50 De zondag is bij uitstek geschikt voor een heerlijk avondje uit met een actieve instelling die naast ontspanning en erotiek ook "gewoon" een heerlijke afsluiting van het weekend willen beleven. Op deze avond is het publiek gemengd tussen de 35 - 65 Het hele weekend staan alle faciliteiten van Fun4Two tot jullie beschikking. Op alle dagen staat ons team klaar om jullie wegwijs te maken in de parenclub . Kijk ook naar ons programma voor de vele thema-avonden & exclusieve themafeesten die wij regelmatig organiseren.

08. Wat zijn de toegangseisen qua uiterlijk en kleding?
Het wordt door de andere gasten op prijs gesteld als jullie je best doen om er zo goed mogelijk uit ze zien. Dit in al zijn facetten, want naast zowel kleding kan ook een verzorgd uiterlijk bijdragen aan het makkelijk contact maken met de andere gasten! Gepaste kleding (netjes c.q. sexy) bij binnenkomst. Te denken valt aan een nette pantalon of jeans met mooi shirt maar bijvoorbeeld ook een kostuum en voor de dames een uitdagende sexy outfit.

09. Wat verstaan jullie onder de dresscode en zijn wij verplicht ons om te kleden in lingerie?
Ja. In het begin van de avond zijn al onze gasten normaal netjes gekleed. Na ons bekend 'dress-code' lied ( 22:30 uur ) wordt het erg op prijs gesteld wanneer men gekleed gaat in mooie sexy lingerie. Uiterlijk om 23.30 uur dient iedereen in lingerie gekleed te gaan. Een sexy jurkje is mooi maar geen lingerie, dit is helaas niet toegestaan. Tevens is partykleding zoals lak - leer - enz. eveneens NIET wat we in gedachten hebben. Over het algemeen dragen de dames een sexy schoentje bij hun lingerie. De heren voldoen met een leuke boxershort en adviseren wij slippers of schoenen te dragen. Het dragen van een overhemd is niet toegestaan. Het is toegestaan om naakt de club te betreden, behalve het restaurant.

10. Wij zijn geen fotomodel en/of onzeker over ons uiterlijk. Vallen wij uit de toon in de club?

Mensen net als jullie en wij zijn in de meerderheid. Sommigen van hen zijn wat meer of minder bedeeld dan anderen, maar altijd met een ding gemeen: ze respecteren elkaar en weten dat schoonheid niet alleen een uiterlijke zaak is. Fris gedoucht is vanzelfsprekend. Als u aandacht besteed aan uw uiterlijk en er fris, schoon en verzorgd uit ziet valt u zeker niet uit de toon. Onze gasten komen voor elkaar, dus zorg dat jullie zo goed mogelijk uit de verf komen. Iedereen probeert zijn best te doen om er zo goed en verzorgd mogelijk uit te zien. Dat is ook iets wat wij verwachten van onze gasten.

11. Kan het onze relatie schaden als wij naar een Swingersclub gaan?
Nee, integendeel. Het kan jullie relatie zelfs ten goede komen, omdat de fantastische dingen die jullie in onze club samen beleven, jullie dichter tot elkaar brengen. De nieuwe ervaringen op het gebied van erotiek zullen er voor kunnen zorgen, dat je een stevigere band krijgt met je partner. Swingen is een nieuwe stap in jullie relatie. Bedenk dat swingen geen “redmiddel” is als jullie relatie niet lekker zit. Het moet een aanvulling zijn. Is 1 van jullie, of beiden, jaloers ingesteld, denk dan ook goed na. Het is belangrijk om goede afspraken te maken. Hebben jullie een goede relatie, dan kan Swingen er voor zorgen dat jullie band nog hechter word.

12. Is Swingen of Seks hebben verplicht?
Absoluut niet. Het is geheel aan jullie, als het klikt met een ander stel kun je doorgaan maar bepaal steeds zelf hoe ver je gaat. Jullie mogen gerust samen wat spannends beleven zonder er andere mensen bij te betrekken. Daarnaast geldt ook, dat een ander paar niet verplicht is met jullie mee te doen. Maar het merendeel van onze gasten is wel op zoek naar "contact" met andere paren. Teasen & Pleasen of met u eigen partner de grenzen verleggen is voor een groot deel het ultieme! Alleen kijken, mag natuurlijk! Veel mensen zijn exhibitionisten. U doet hen er een groot plezier mee naar hun te kijken! Dit is niet toegestaan voor mannen alleen!

13. Is alleen kijken in de erotische ruimtes toegestaan?
Natuurlijk! Veel mensen vinden het een kick en u doet hen er een groot plezier mee om naar hen te kijken! Als het moment daar is en die zal er vast wel eens komen, zal je jezelf toekeken worden! Dit is alleen toegestaan voor stellen! Mannen alleen mogen zich niet in de erotische ruimtes begeven. Wanneer dit wordt geconstateerd dan word u daarop aangesproken. Bij herhaling zal u worden verzocht de club te verlaten.

14. Respecteer de mening en de gevoelens van alle andere gasten.
''ALLES KAN en ALLES MAG'' zolang men anderen maar niet lastigvalt, anderen respecteert en rekening houdt met normen en grenzen van een ander. Nee is nee. Dus... heb respect voor iedereen, ongeacht zijn of haar geaardheid, afkomst of fantasieën. Mochten jullie onverhoopt toch een nare ervaring hebben, schroom dan niet, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. En niet pas achteraf via email e.d. Dan kunnen wij niet meteen meer ingrijpen, en heeft het melden dan ook geen zin meer!

15. Zijn er lockers aanwezig waar wij onze kleding en spullen kunnen opbergen?

Ja, er zijn 250 lockers ter beschikking. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een sleutel van de locker. Jullie zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Wanneer jullie zijn omgekleed in lingerie,geef de sleutel in de club af bij de dames achter de bar. Daar is deze het veiligst. Bij verlies van de sleutel betekent dat wij het slot moeten vervangen. De kosten hiervan zijn € 20,- en worden doorgerekend aan de klant. Gaan jullie naar huis? Geef dan de sleutel van de locker af bij de portier.

16. Mag mijn mobiele telefoon mee naar binnen?
Het gebruik van een mobiele telefoon of andere apparatuur wat een camera bevat is alleen bij de lockers toegestaan. Op de overige plaatsen binnen de club is het meenemen van een mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Bij het vaststellen van een telefoon of camera in de club kan dit lijden tot verwijdering uit de club. Om de privacy van al onze gasten te waarborgen is het maken van foto’s en filmopnamen niet toegestaan.

17. Wat is de beste tijd om te komen en kunnen wij een rondleiding krijgen?
Jullie mogen zelf bepalen op welk tijdstip jullie de club wensen te bezoeken. Hier is geen tijd aan verbonden al hoewel de meeste gasten komen tussen 21:00 - 22:30. Je maakt dan de het begin mee van een opbouwende spannende avond. Een rondleiding behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd voor gasten die voor het eerst Fun4Two bezoeken. Op vrijdag en zondag geven wij jullie indien gewenst graag een rondleiding. Helaas door de enorme drukte is dit niet mogelijk op zaterdag. Natuurlijk hebben jullie alle tijd en ruimte om de club verder zelf te ontdekken. Het belangrijkste is gewoon lekker genieten van de prachtige ambiance en faciliteiten van Fun4Two en de rest gaat gewoon vanzelf

18. Hoe druk is het?
Dit is geheel afhankelijk van de avond. In ieder geval de drukste swingersclub in Nederland. Over het algemeen is de zaterdag het drukst. Gemiddeld zijn er zo een 300 - 350 gasten op een zaterdag avond. De vrijdag is heel variërend vanwege de diverse thema avonden, denk hierbij aan 160 - 240 gasten De zondag is een wat relaxtere dag waarbij mensen komen voor een gezellig sfeer, lekker ontspannen, hapje, live muziek etc. Gemiddeld op een zondag zijn er tussen de 140 -200 gasten. Onze Exclusieve themafeesten zijn altijd uitverkocht. Afhankelijk van het thema 400 - 500 gasten.

19. Wat is de gemiddelde leeftijd van de gasten?
Dat kan heel verschillend zijn. Op zaterdag is er meestal een jonger publiek (tussen de 20 en 50 jaar). Ook de muziekkeuze wordt hier op aangepast. Op de zondag bestaat de meerderheid van de gasten uit een wat rijper publiek (tussen de 35 en 65 jaar) daar er meer populaire gedraaid word met live optredens Op vrijdag krijgen we bezoek van een heel gevarieerd publiek van alle leeftijden.

20. Wat voor muziek wordt er gedraaid?
Ook dat is afhankelijk van de avond. Op zaterdag draait onze DJ veel dancemusic. Op zondag draait hij ook lekkere swingende muziek met afgewisseld wat classics in een nieuw jasje. Wij hebben ook een Topper van een huiszangeres die jullie live vermaakt met de bekendste hits en gouwe ouwe! Kijk even in het programma wanneer zij aanwezig is. Op de vrijdag een mix van lekkere dance en bekende hits, voor ieder wat wils.

21. Moeten wij zelf handdoeken o.i.d. meebrengen?
Nee, want deze zijn in onze wellness en doucheruimte voldoende voorradig. Hier is uiteraard ook zeep aanwezig, haarlak, deodorant en een föhn.

22. Is alles inclusief?
Alle drankjes aan de bar, het heerlijke eten en de wijnen in het restaurant zijn allemaal inbegrepen bij de entreeprijs. Jullie weten vooraf wat jullie die avond "kwijt" zijn. Dit is pas echt onbezorgd uitgaan! Er is eventueel de mogelijkheid om diverse soorten Champagne van diverse prijsklassen te kopen. Vraag ons personeel om Champagne kaart.

23. Hygiëne en veiligheid vinden wij heel belangrijk. Hoe is zit dat bij Fun4two?
Fun4Two staat bekend om hun hoge mate van hygiëne en wij hanteren als gerenommeerd Parenclub ook extra strenge regels om de voorschriften op dat gebied te handhaven. Als eerste verlangen wij van onze gasten een goede omgang met de door hun gebruikte ruimtes. Dat wil zeggen dat men de ruimtes na gebruik weer achterlaat zoals zij deze zelf aan zouden willen treffen. Gebruikte handdoeken kunnen in de daarvoor bestemde manden (overal te vinden naast de relaxruimtes) en elke ruimte heeft afvalbakjes om condooms en overig afval in te doen. Zelf zorgen wij altijd voor een ruime voorraad aan schone handdoeken (denk aan het milieu, gebruik niet meer dan nodig), tissues en natuurlijk gratis condooms binnen handbereik waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt. Ook worden de ruimtes gedurende de avond regelmatig gecontroleerd en nagekeken en zo nodig verschoond.

24. Mogen alleen gaande mannen naar binnen?
Dit is bij hoge uitzondering alleen toegestaan op onze Exclusieve Thema-avond Hardcore Night vs Gigolina's. Dit feest wordt 4 x per jaar georganiseerd door Fun4Two.
Ook een uitzondering hierop is onze Gigolo Night, waarbij er een aantal van onze Gigolo’s aanwezig zijn. En op onze All-in Night, dan is het voor stellen toegestaan om een extra man (of vrouw) mee te nemen. Alleenstaande vrouwen zijn echter altijd wel van harte welkom op al onze avonden.
Nee. Op onze reguliere avonden dat wij geopend zijn, worden alleenstaande mannen in onze club niet toegelaten. 

25. Wat als wij bekenden tegenkomen?
Geen probleem!, maar als het gebeurt dan geldt dit voor beide partijen. Elkaar gewoon begroeten is de beste oplossing. Jullie komen waarschijnlijk ten slotte voor hetzelfde. Vaak zal deze ontmoeting resulteren in een betere relatie met de bekende, vanwege het "geheimpje" dat jullie samen delen. What happens in the Fun, stays in the Fun.

26. Hoe zit het met roken en drugsgebruik?
Roken is toegestaan in de daarvoor bestemde ruimtes. De elektronische sigaret kan gewoon worden gebruikt. Wij hanteren een streng anti drugsbeleid en zullen hier streng op toezien!

27. Zijn er ook afsluitbare erotische ruimtes waar wij ons kunnen afzonderen?
Ja. Naast een aantal open erotische ruimtes hebben wij verschillende afsluitbare kamertjes waar jullie jezelf of eventueel met een ander paar kunnen afzonderen.

28. Klopt het dat Fun 4Two als Europa’s beste Swingersclub is verkozen?
Dat is inderdaad waar, tot 2 keer toe zelfs. In opdracht van de Duitse tv-zender RTL 2 werd in 1999 voor het programma "Wa(h)re Liebe" een vergelijkend onderzoek gehouden onder 165 parenclubs in geheel Europa. Fun4Two scoorde zonder twijfel op alle punten veruit als beste. In 2015 hebben wij opnieuw deze prijs gewonnen tijdens de Spice European Lifestyle Award. Hierbij is de Fun wederom verkozen tot beste lifestyle club van Europa.

29. Hoe groot is de kans dat wij een "te gekke" avond beleven?
Waarschijnlijk bijna 100 procent, dus wat houdt jullie nog tegen?

30. Kunnen wij Fun4Two vergelijken met een andere swingersclub?
Nee, in zijn geheel niet, de entree, de club, de entourage, het restaurant, het wellness gedeelte, de muziek, de sfeer, de mensen, het personeel, geen één club is te vergelijken met Fun4Two.

31. Onze vraag staat hier niet tussen, wat nu?
Heb je alle vragen gelezen en ook de rest van onze website, maar kom je er niet uit, stuur ons dan een berichtje en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt je vraag mailen naar: info@fun4two.nl

32. Wij komen met een camper, kunnen wij die op jullie parkeerterrein parkeren en blijven overnachten?
Omdat het parkeerterrein regelmatig vol is, is het parkeren van grote campers vanaf 1 januari 2024 niet meer mogelijk.
Wij verzoeken wij jullie de camper tegenover de club op de carpool te parkeren. Op de carpool is voldoende ruimte en bovendien staat hij daar veilig. Hier kunnen jullie ook overnachten. Ook bij de uitgang, op het zijpad is het mogelijk achteraan de camper te parkeren. Tevens is er een camperplaats in Gouda, Klein Amerika. Hier zijn wel kosten voor verschuldigd.

33. Wij zijn ons "lidmaatschapspasje kwijt” wat nu?
Geen probleem, wij kunnen jullie gegevens opzoeken in ons systeem. Hou er wel rekening mee dat jullie langer moeten wachten bij de entree. Al onze leden hebben bij hun eerste bezoek het befaamde Fun4Two lidmaatschap pasje ontvangen. Wij adviseren jullie dit pasje met nummer direct op te slaan op jullie telefoon. Maak er heel simpel een Foto van! Altijd makkelijk - Altijd bij de hand.

Fun4Two Taxiservice!

fun4two taxi-serviceFun4Two Taxiservice.

Overnacht u in een van de hotels in de buurt van de Fun4Two, dan kan onze portier een taxi voor u bestellen wanneer u 's nachts weer terug naar u hotel wilt.
Rekent u wel 15 minuten tussen het bestellen en de aankomst van de taxi.

Voor Taxi Service vanuit en naar de Fun4Two. Bel MO (06) 33809662.

Edwin of Sonny (Fun4Two)
Speciale Limo service van Amsterdam, Schiphol en Hoofdorp naar Fun4two en terug naar het hotel Prijs € 250, -
Enkele reis alleen naar Fun4Two € 125, -
 met een nieuwe Mercedes S-Class
Bel: +31653241884 edwinmoolhuyzen@gmail.com voor info en boeking.

LET OP!!! Bestel géén taxi in Amsterdam. Dit scheelt soms meer dan 50 tot 75 euro!
Jullie betalen veel meer dan bij onze taxi chauffeur, zij berekenen namelijk de taxi rit via de taxi meter!

Hoe maak ik gebruik van de Shuttle Service vanuit het Van der Valk hotel naar Fun4Two?
Reserveren voor de Shuttlebus is niet nodig!
De Shuttlebus staat klaar voor het Van der Valk hotel. Stap in de Shuttlebus, reken € 20,- af bij de chauffeur, (totaalprijs heen en terug) ontvang een muntje, klaar! 

LET OP: De Shuttlebus is alleen te gebruiken op de terugweg, als je ook mee bent geweest op de heenweg, en in het bezit bent van een muntje.

De Shuttlebus rijdt tussen 20:45 en 21:45 heen en weer naar Fun4Two.
Retour Van der valk tussen 02:15 en 03:15 op vrijdag. Op zaterdag tussen 03:15 en 04:15
Dit geldt alleen voor de vrijdag en zaterdag.

Na 22:00 geldt de taxi prijs, deze is een stuk duurder. Heen € 25,-/ terug € 25,-

Voor de zondag graag vooraf bellen naar Mo, (06) 33809662 voor de Shuttle service.
Stap in de Shuttlebus, reken € 20,- af bij de chauffeur, (totaalprijs heen en terug) ontvang een muntje, klaar!  De Shuttlebus rijdt op zondag tussen 15:45 en 16:45 heen en weer naar Fun4Two. Retour van der Valk van 22.15 - 23.15 uur. 
*** Tijdens de feestdagen is er een toeslag van € 10,- voor de shuttle service.

fun4two vacatures

Vacatures bij Fun4Two!

Wij stellen alles in het werk om onze gasten een bijzondere ervaring te bezorgen.
WIj kennen onze gasten en weten hoe wij aan hun verwachtingen kunnen voldoen.
Daarnaast zetten wij graag een stapje extra om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Wij zijn niet alleen betrokken bij onze gasten maar ook naar elkaar toe.
Achter de schermen zetten diverse mensen zich elke dag in om collega's op de werkvloer te ondersteunen.

Wil jij de uitdaging aangaan om onze gasten een geweldige avond te bezorgen?

Op dit moment hebben wij géén vacature open staan!

Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de laatste ontwikkelingen!
Fun4Two Linken!

 

 

 Link ruilen.
Plaats altijd eerst een link terug naar onze website! U moet de volgende html code op uw website plaatsen: <a href="https://www.fun4two.nl" target="_blank"><img src="https://www.fun4two.nl/Fun4two-webbanner-468x90.jpg" width="468" height="90" alt="Swingers Club Fun4Two"/></a> Stuur ons een email met daarin uw banner + website url en daarbij de website url naar de pagina waar onze banner staat. Na controle zullen wij uw banner binnen een paar dagen op deze pagina plaatsen. U krijgt altijd een berichtje wanneer uw banner is geplaatst!

VRAGEN OVER TICKETS:

• Tickets moeten worden uitgeprint en meegenomen voor toegang tot de locatie
• Tickets op je telefoon mag ook. Download je ticket voor dat je de club bezoekt. Dit voorkomt dat we jullie langer moeten laten wachten bij de entree.
• Screenshot van een ticket is niet geldig.

• In verband met de enorme drukte verzoeken wij jullie je tickets en lidmaatschappasje/nummer bij binnenkomst gereed te houden.
• Nieuwe leden, verzoeken wij hun ticket, reservering/registratienummer en legitimatiebewijs bij binnenkomst gereed te houden.

Voor verdere vragen over jullie ticket, betalingen of je bestelling, kunnen jullie contact met ons opnemen via e-mail info@fun4two.nl

Annulering-regels!
Kan ik mijn ticket annuleren?
Onze plannen zijn gewijzigd.

• Annuleren van tickets is niet mogelijk! Wel is het mogelijk je ticket te verkopen aan een andere fan.
  Dat is mogelijk via Ticketswap en SDC, je kunt daar jullie ticket te koop aanbieden.
  Ook geeft Fun4Two je de mogelijkheid het ticket te verplaatsen naar de eerstvolgende datum van hetzelfde feest.

*** Eventueel prijsverschil wordt daarbij door ons niet terugbetaald!


LET OP: Het verplaatsen van een ticket is maar 1 x mogelijk!
(Dit dient uiterlijk 12:00 uur op de dag van het betreffende feest aan ons worden gemeld)
Daarna wordt niets meer in behandeling genomen en ben je helaas je geld kwijt!