Parenclub Fun4Two

Fun4Two Weekend Programma WK 04

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 26, 27 en 28 januari met in ons restaurant een Italiaans menu!

VRIJDAG 26 JANUARI
Iedere laatste vrijdag van de maand is het thema... (S)expert Night!

De laatste vrijdag van de maand. Dit is de avond waar ervaren swingers, de échte doeners, naar uitkijken. Een avond waarbij veel stellen al vóór opening van de Fun aan de deur staan te bonken. Waarom?? Op de laatste vrijdag van de maand is het weer seks, seks en nog eens seks wat de klok staat. Dus een niet te missen avond voor mensen die komen voor de seks. Tijdens onze welbekende en ongeëvenaarde (S)expertNight is het bij binnenkomst direct omkleden in lingerie en daarna... tsja de echte liefhebbers weten het wel. Al vele jaren. Voor alle anderen die eens een echt hitsig avondje willen mee maken, reserveer op tijd want vol is écht vol!!!

ZATERDAG 27 JANUARI
Hebben jullie zin in SEX met de mooiste stellen uit ons land of ver daarbuiten in de mooiste Swingersclub van Europa? Dan moeten jullie toch echt In de Fun zijn! Nergens anders in Nederland kun je zoveel moois en lekkers bewonderen dan in de NR.1 Swingersclub van Europa. Wil je lekker genieten met z’n tweetjes of zie je een leuk stel waar je graag mee in contact wil komen, vraag dan of ze zin hebben in een lekker cocktailtje... Ga vervolgens naar de bar en bestel bij een van onze (ook lekkere) bardames een heerlijke cocktail... Of willen jullie gewoon lekker dansen en sjansen met de leukste stelletjes op de nieuwste lekkerste beats van onze DJ JOHN D. Dat kan natuurlijk ook, want in de Fun moet niets en mag bijna alles! Fun4Two staat garant voor een onvergetelijk swingend seksspektakel. Waar kan dat nog meer?!

ZONDAG 28 JANUARI
Lekker Funnen is heerlijk relaxen, je laten verwennen op alle fronten. Om jullie vast in de stemming te brengen weer een optreden van zangeres Desiree Zoals vanouds heerlijk eten & drinken, volop genieten van onze prachtige wellness om dan nog maar te zwijgen over onze erotische ruimtes. Er zijn altijd leuke gasten en wees nou eerlijk, in welke club kan je lekkerder eten als in de Fun? In welke club maak je spontaan nieuwe vrienden? In welke club is het lekkerder sjansen én hélemaal ongedwongen seksen? Kom genieten en laat de boel de boel. Fun4two, voor een geslaagd avondje uit!
Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 05

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 2, 3 en 4 februari met in ons restaurant een Frans menu!

VRIJDAG 2 FEBRUARI
Iedere eerste vrijdag van de maand is het thema... Gigolo Night!

Dames, dames, het is weer GigoloNight! Dus jullie avond zullen wij maar zeggen. Ze zijn er weer onze Gigolo's. En jullie weten het he, wij hebben ze in alle maten en kleuren. Jullie kunnen een keuze maken uit wel tien tot vijftien lekkere gevulde boys. Twijfelen jullie? Durven jullie een Gigolo niet aan te spreken? Gewoon doen. Wedden dat hij zegt “dat lijkt me een héél goed idee, ik ga mee”. En mochten jullie na jullie uiterst spannende avontuurtje denken “nou, dat is voor herhaling vatbaar”, dan spreken jullie weer gewoon een andere Gigolo aan... Niet zo raar dat Fun’s gigolo-vrijdag voor veel paren en single ladies op nummer één staat?!

ZATERDAG 3 FEBRUARI
Jullie hebben er vast wel eens over gehoord! Misschien van vrienden, kennissen of ja zelfs familie. De Fun, de leukste, gezelligste, mooiste en spannendste swingersclub van Nederland. De sfeer in de Fun staat erom bekend dat het een van de weinige clubs is waar de gasten komen om met elkaar contact te maken. Om samen iets spannends, iets erotisch te beleven. Dat kan zijn met je eigen partner maar natuurlijk ook met andere leuke stellen als jullie daar voor open staan. In de Fun mag allen en moet helemaal niets! Fun4two, leuker uitgaan bestaat gewoon niet!

ZONDAG 4 FEBRUARI
Een heerlijke zondag in Fun4two. Het is er altijd gezellig druk en je hebt snel aanspraak. De kwaliteit van het eten in ons restaurant méér dan uitstekend. Jullie ontmoeten er velen leuke gasten. Heerlijk dansen & sjansen, teasen & pleasen Genieten van onze schitterende wellness Seks, seks en nog eens seks. Kortom op en top genieten van de gezelligste swingersclub van Nederland. Fun4Two, onvoorstelbaar leuk!
Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 06

Fun4Two-weekendprogrammaHet Valentijn weekend van 9, 10 en 11 februari met in ons restaurant een Spaans menu!

VRIJDAG 9 FEBRUARI - VALENTIJN WEEKEND!
Iedere tweede vrijdag van de maand is het thema... Beetje Bi Night!

RED & HOT AT FUN’S VALENTINE PARTY! The most exciting Valentine weekend De start van een fantastisch weekend. De club geheel gehuld met ballonnen, liefdesharten, en natuurlijk roze champagne. Voor deze avond is een dresscode niet vereist, maar wij hopen “van harte” dat jullie Red & Sexy gekleed in de club verschijnen. Hoe meer rood, hoe mooier, hoe meer sexy, hoe beter! Laat jullie fantasie de vrije loop en laat jullie kleding liefde uitstralen. Verras ons en de andere gasten met je haar, kleding of lingerie... Het thema is vanzelfsprekend Bi-Night Sommige zijn een heel klein beetje Bi-? Velen zijn gewoon Bi-? En misschien zijn jullie het wel hélemaal nie? Kom deze vrijdagavond naar onze Beetje Bi-Night... Volgens vele stellen is dit de meeste geliefde avond voor de heren... stellen mogen namelijk op de 2e vrijdag van de maand een ‘’Beetje Bi-Night ‘’ helemaal gratis een lekker vriendinnetje mee naar binnen nemen. Een hele avond plezier en wellicht seks met twee vrouwen, welke man droomt daar nou niet van... Een avondje met z’n drietjes Funnen voor de prijs van twee? Dat kan alleen in een van ’s werelds meest exclusieve clubs… Fun4Two! En... zoals op iedere Beetje Bi- Night vanavond ook weer zo’n gratis polsbandje om duidelijk te maken dat je een Beetje Bi contact niet uit de weg gaat.

ZATERDAG 10 FEBRUARI - VALENTIJN WEEKEND!
De tweede dag van ons Valentijn weekend en veel gasten willen deze avond niet missen! Veel gasten zullen ook deze avond Red & Sexy gekleed in de club verschijnen Gewoon weer een avondje lekker swingen met leuke mensen die er gewoon ‘’zin ‘’ in hebben. Bijna zeker dat je na binnenkomst al snel last gaat krijgen van een stijve lat of van een vochtige doos. Bij de Fun is dat geen probleem want het merendeel van onze gasten kampt met dit probleem, dus er is voldoende gesprekstof om er een leuk avondje van te maken. Maar iedereen weet... praatjes vullen geen gaatjes...

ZONDAG 11 FEBRUARI - VALENTIJN WEEKEND!
Rood-roze en nog eens rood!!! Alweer de laatste dag van ons Valentijns weekend. Met natuurlijk een heerlijk restaurant met óverheerlijk eten, goede muziek. Geen gezeur, alle drankjes van het huis, leuke mensen, lekker relaxen, lekker seksen, of genieten van onze heerlijke wellness! Een tantra massage-tempel en de vele erotische ruimtes waar je met je partner of met anderen heerlijke kunt seksen. Zeg nou zelf, waar kan je nu beter naar toe op een zondagmiddag dan naar de Fun4two? Sunday = Funday!
Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 07

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 16, 17 en 18 FEBRUARI met in ons restaurant een Amerikaans menu!

VRIJDAG 16 FEBRUARI
Iedere derde vrijdag van de maand is het thema... All In Night!

Een heerlijke Seks-Thema-Avond Een avond voor iedereen! Op deze avond komt zo’n beetje iedereen meerdere keren aan zijn of haar trekken. Stellen mogen deze avond een extra vriend meenemen zij betalen dan € 50,- extra Single ladies zijn natuurlijk altijd welkom. Meerdere gigolo's aanwezig. Altijd gezellig druk. 100% Seks garantie 200% garantie voor een leuke avond.

ZATERDAG 17 FEBRUARI
Reken maar dat het vandaag weer hélemaal top gaat worden in Fun4Two! Een lekker volle club met leuke mensen, die er ook nog eens heel lekker uitzien? Ja, je komt ze toch echt tegen in de mooiste club van Nederland. Wat zeggen we?? Er is geen parenclub in Europa waar zoveel moois én lekkers bij elkaar komt om te genieten van een heerlijke, lekkere avond. Wij staan klaar om jullie weer hélemaal in de watten te leggen. Jullie hoeven alléén maar te genieten!

ZONDAG 18 FEBRUARI
Ook op de zondagen is het in Fun4two heerlijk vertoeven. Het is een en al gezelligheid. Daarnaast is de kwaliteit van het eten in ons restaurant méér dan uitstekend. Want wees eerlijk, in welke club kan je zo lekker eten als in de Fun? Alleen al daarvoor zou je naar de Fun komen. Daar komt bij, in welke club ontmoet je zoveel leuke gasten? In welke club kan zoveel teasen & pleasen? In welke club vind je de meeste seks... met je partner of met (nieuwe) vrienden? In welke club kan je zo heerlijk ontspannen genieten van een schitterende wellness? Natuurlijk alleen in Fun4two! Make your Sunday a Funday!
Reserveren!

Fun4Two Valentine Weekend!

fun4two Valentine Weekend!

Vrijdag - Zaterdag - Zondag 9 - 10 - 11 Februari!

Een fantastisch weekend dat in het teken staat van de liefde.
RED & HOT AT FUN’S VALENTINE PARTY! The most exciting Valentine weekend!

Vrijdag - zaterdag - zondag 9 - 10 - 11 februari staat alles in het teken van de liefde.

Wij maken van de club een lusthof van liefde. In héél de club liefdesharten, ballonnen en natuurlijk roze champagne. Voor deze avond is een dresscode niet vereist, maar wij hopen “van harte” dat jullie Red & Sexy gekleed in de club verschijnen. Hoe meer rood, hoe mooier, hoe meer sexy, hoe beter! Laat jullie fantasie de vrije loop en laat jullie kleding liefde uitstralen. Verras ons en de andere gasten met je haar, kleding of lingerie...

Reserveren!

Fun4Two Special Event Kinky at the Fun!

kinky@thefun-2018

KINKY AT THE FUN | 17-03-18 | 21:00 - 04:00 |
De eerste Kinky at the Fun van 2018 staat weer voor de deur!

Wees op tijd voor dit top feest en reserveer snel!
KINKY@THEFUN is een top feest, en staat bekend als een feest met de beste DJs, een geweldig publiek met prachtige kinky outfits, een unieke sfeer, veel actie,veel SEX, dus een party waar je stoutste dromen uitkomen. Natuurlijk staat het ook bekend dat het veel mooie, jonge mensen aantrekt ten opzichte van andere fetishfeesten. KINKY@THE FUN is een kinky en fetish feest voor openminded mensen waar alle seksuele geaardheden welkom zijn.

STRICT DRESSCODE:
LAK, LEATHER, LATEX, UNIFORMS, METAL, PVC, RUBBER, BURLESQUE. Dirty doktors, naughty nurses, crazy scientists, alle fetish en kinky outfits naar de strikte dresscode zijn uiteraard toegestaan! Het oordeel van de doorbitch is bindend!


DJ'S: MIKE S - KO C - RUBEN VITALIS - FAUSTINO DOS SANTOS - PEDRO - JOHN D zullen de Fun op haar grondvesten doen schudden.
Special performance by Mistress Pia with slave!


ENTRANCE MEMBERS:
COUPLES € 130,- / LADIES, T-GIRLS & DRAG QUEENS € 65,-

ENTRANCE NON MEMBERS:

COUPLES € 150,- / LADIES, T-GIRLS & DRAG QUEENS € 65,-


ALL INCLUSIVE Meer informatie en reserveren!


Exclusive Kinky @ the Fun parties!

fun4two-kinky-agenda THE PARTY - THE SOUND - THE SHOW - THE PEOPLE

Ongetwijfeld zullen jullie er wel eens over gehoord hebben! Dit feest is één groot succes elke keer weer waar veel mensen altijd over napraten. De combinatie van mensen van jong tot wat ouder met allemaal dezelfde missie: Respect - dansen - SEKS tot de late uurtjes met gelijkgestemden. Alle edities zijn steevast uitverkocht! Het is echt een top feest geworden en daar willen mensen bij zijn. Niet zo gek natuurlijk, want met de allerbeste DJ's een schitterende ambiance is dit 100% garantie voor een TOP feest!

Exclusive KINKY @ THE FUN parties 2018! It's coming all to gether;

17 maart - Kinky @ the Fun Openingsparty!
30 juni - Kinky @ the Fun!
20 oktober - Kinky @ the Fun Closingparty!

THE BEST CLUB PARTY FROM THE NETHERLANDS!


Fun4Two Exclusive Parties 2018

fun4two-events-2018


• 21 April - Jungle Party
• 16 Juni - Candy Girls
• 25 Augustus - Cleopatra
• 17 November - Eyes Wide Shut
• 08 December - One Night Only
• 26 December - Naughty Christmas
• 31 December - New Years Eve

Reserveren!

Fun4Two Ladies Night!

Fun4Two-LadiesNightWederom een internationaal feestje voor exclusieve ladies!

Ladies komen van ver over de grens om deze speciale avond te bezoeken, en wat van ver komt moet toch wel goed smaken. Een club vol mooie dames met waarschijnlijk allemaal een en dezelfde gedachte "Let's have some Fun! 3 keer per jaar organiseren Linda & Bobby van de Fun4Two een superspectaculaire, ongeëvenaarde damesparty: Fun's Ladiesnight!

3 keer per jaar is er in de Fun dan geen man te bekennen! Fun4Two pakt ook dan weer uit met de beste sfeer, een Surprise-act, honderden leuke dames, heerlijke hapjes en drankjes en de lekkerste muziek met onze Top DJ! Ladies, dit willen jullie dus echt niet missen! Kom je alleen? Geen probleem!

Een leuk en/of heerlijk spannend contact leggen is op onze Ladies Night geen enkel probleem! Het is ook een feit dat Veel dames op deze druk bezochte avonden een leuk vriendinnetje hebben gevonden. En zeker zo belangrijk... een spannendere en veiligere manier van uitgaan is er niet! Drempelvrees is niet nodig of is gegarandeerd binnen 5 minuten verdwenen. Zeker weten! Dus Ladies, trek je mooiste lingerie aan, de hoogste hakken die je kan vinden en enjoy the evening.

Ik hoop jullie snel te mogen begroeten. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de aankomende Ladies-night mail je vragen naar linda@fun4two.nl dan zal ik ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Donderdag 29 maart - 20:00 uur - 02:00 uur.
Donderdag 28 juni - 20:00 uur - 02:00 uur.
Donderdag 27 september - 20:00 uur - 02:00 uur.


All-inn prijs van 50 euro - incl. bewaakt parkeren!

Reserveren!

Fun4Two wekelijkse thema avonden!

fun4two thema's

Om jullie eerste kennismaking met Fun4Two zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij jullie laten kennismaken met de verschillende programma's op de verschillende avonden. Zoals jullie weten zijn wij op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond geopend. Dat iedere avond een totaal andere sfeer heeft, is een gegeven dat niet bij iedereen bekend is.

Maar wat is nu de avond waarop jullie je het meest thuis voelen? Alleenstaande vrouwen zijn altijd van harte welkom!

Vrijdag.
Elke vrijdag van de maand een speciale thema-avond.

De eerste vrijdag van de maand is onze Gigolo night.

Op deze avond nodigen wij enkele (circa 15) leuke, goeduitziende jongens uit die herkenbaar zijn aan hun zwarte vlinderdasje. Deze huis-gigolo's staan gratis ter beschikking van de aanwezige stellen.Wanneer er (naar jullie smaak) een leuke gigolo bij is, dan is contact zo gemaakt en wanneer jullie dit wensen kunnen jullie met z'n drieën spannende avonturen beleven op de bovenetage. Alle gigolo's zijn te allen tijde herkenbaar aan hun vlinderdasje en zijn er uitsluitend om de aanwezige paren te plezieren.Indien jullie geen interesse hebben in een van deze gigolo's dan zal dit jullie avond geenszins beïnvloeden want er zijn nog vele paren die net als jullie op zoek zijn naar een ander leuk paar.

De tweede vrijdag van de maand is onze Beetje Bi Night.
Op deze avond zijn er heel veel stellen die hun Beetje Bi-vriendinnetje mee naar Fun4Two nemen (dit vriendinnetje heeft op deze avond gratis entree).Dus op deze avond zijn er meestal meer vrouwen in de club dan mannen. Hebben jullie een leuke vriendin, neem haar dan mee. Wanneer jullie graag contact willen leggen met de vriendinnen van de andere aanwezige paren is dit een uiterst geschikte avond.Bij binnenkomst verstekken wij een gekleurd polsbandje zodat de Beetje Bi-vrouwen (en eventueel ook mannen) gemakkelijk herkenbaar zijn.

De derde vrijdag van de maand is Fun's spannende All-in Night!
Fun's spectaculaire mix van alle thema's bij elkaar... voor elk wat wils. Ben je Bi, vooral komen! Een extra vriendje of vriendinnetje om het helemáál spannend te maken?Lekkere Gigolo's... Spontane sex op de dansvloer met die lekker dansende man of vrouw? Het kán allemaal op deze avond... Of "gewoon" lekker met z'n tweetjes of met dat andere stel van elkaar genieten? Kom maar binnen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit kan alleen maar in Fun4Two! En dat voor slechts 95 euro per paar. Willen jullie 'n extra vriendje of vriendinnetje meenemen, dan betalen jullie deze avond slechts 50 euro extra! Oja, jullie vriendje moet er natuurlijk wel lekker uit zien.

De laatste vrijdag van de maand is onze (S)expert night.

Deze avond is een begrip bij seksminnend Nederland. Seks is op deze avond overal toegestaan en welhaast bijna verplicht.Bij binnenkomst direct omkleden in lingerie. Na tien uur uitsluitend zwoele erotische muziek. Gemakkelijk contact maken op de dansvloer met de vele schuifelende stellen om je heen.Zeker geen avond voor beginners (om die reden laten wij op deze avond geen aspirant-leden toe) maar juist voor die mensen die zich graag storten in volop actie.
Indien jullie graag samen en met anderen willen genieten van zoveel mogelijk seks dan is dit dé avond. Deze avond is, uitsluitend toegankelijk voor leden van Fun4Two. Parenclub Fun4Two is op vrijdag open van 21:00 tot 03:00 uur.

Reserveren!

Zaterdag!

zaterdag-cocktailsOp Zaterdagavond hebben wij een verrassingscocktail aan de bar.

Tijdens de zaterdagavond organiseren wij meestal geen speciale thema's, wel hebben wij een verrassingscocktail aan de bar. De zaterdagavond is altijd het drukst bezocht. Het komt regelmatig voor dat de club is volgeboekt! Reserveren is daarom verplicht, mede om teleurstelling te voorkomen.

Het publiek bestaat op deze avond hoofdzakelijk uit goed verzorgde stellen tussen de 20 en 50 jaar. Ze komen echt vanuit de hele wereld! Dit internationale publiek komt om contact te leggen met andere stellen en om een super spannende avond te beleven. Veel van deze contacten ontstaan of worden voortgezet in de erotische ruimtes op onze bovenverdieping. Verder draait onze TOP DJ de allernieuwste DANCE muziek zodat er naast het contact leggen en het swingen volop gedanst wordt.

Een aantal keer per jaar organiseren wij op Zaterdag onze Exclusive Parties.
Deze zijn altijd een groot succes en binnen NO TIME uitverkocht. Dat EXCLUSIEVE feesten van Fun4Two een bijzonder - spannend - erotisch feest is blijkt wel uit de enorme interesse van voorgaande edities. De schitterende decoraties - de beste Dj's - de mooiste mensen, vormen het decor van ongeevenaarde feesten. Alle 400 of 500 kaarten van alle edities zijn ver van te voren in no-time uitverkocht. Tickets worden via social media zoals bijv. marktplaats voor duurdere prijzen doorverkocht. Iets wat nog nooit is voorgekomen in het bestaan van Fun4two.
Op zaterdag is reserveren verplicht, dit omdat het erg druk kan zijn. Fun4Two is op zaterdag open van 21:00 tot 04:00 uur.


Reserveren!

Zondag!

Sunday=Funday

Op de laatste Zondagmiddag /-avond kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. .

Op de laatste Zondagmiddag /-avond van de maand kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. Op feestdagen boeken wij andere uitstekende live zangers of zangeressen.

Naast de muziek die onze dj draait brengt Desiree jullie alvast volop in de stemming. Ze is van jongs af aan al begonnen met zingen, en tot op de dag van vandaag doet ze het nog steeds met heel dr hart en ziel. En houdt ze ervan om mensen te pleasen met dr warme krachtige stemgeluid. Van ballads tot soul, funk of disco niks is haar te gek!

Deze optredens geven een bijzonder sfeervolle nachtclubstemming wat het nog gemakkelijker maakt om contacten te leggen met de andere paren. Op deze avond is er een zeer gevarieerde leeftijdscategorie vertegenwoordigd (tussen 25 en 65 jaar) en juist deze gevarieerde leeftijden zorgen voor dat heerlijk relaxte sfeertje.

Tijdens de zomermaanden kunnen jullie gebruik maken van onze prachtige tuin en terras aan het zwembad. En…indien het echt mooi zomers weer is gaan wij al om 14:00 uur open. Parenclub Fun4Two is op zondag open van 16:00 tot 00:00 uur.

Reserveren!

The Men's Company

Wilt u zich voorafgaande aan uw bezoek aan de Fun4two al exclusief verzekeren van stijlvol en aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk gezelschap, dan kunt u bij High Class Gigolo bureau The Men’s Company een professionele gigolo boeken.

Restaurant Fun4Two

fun4two-restaurantOns Restaurant.

Veel mensen noemen het restaurant een van onze specialiteiten. In ons restaurant kun je genieten van een drankje of heerlijk diner en dessert. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt door onze chefkok.Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. De sfeer, het stijlvolle interieur en het uitzicht over de dansvloer maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. De smaken van Fun4two. aarzel niet om ze te proberen. Het is restaurant is geopend gedurende openingstijden.

Je hebt meteen een mooi uitzicht.
Tijdens de zomermaanden is onze tuin, door de beroemde pool/garden party's het middelpunt van de club. Als de weergoden ons goed gezind zijn dan is club op zondag al om 14.00 uur geopend* Dus geen files, volop parkeer gelegenheid en lekker verwend worden aan jullie eigen privézwembad met een heerlijke sangria of een ijskoude rosé.En natuurlijk hapjes, fruit, BBQ lekkere muziek en nog veel en veel meer!

Reserveren!