Parenclub Fun4Two

Fun4Two's FunTime News 87

Fun4Two-weekendprogramma

De nieuwe FunTime News staat online!

FunTime 87 bekijken!

Fun4Two Paas Weekend Programma WK 16

Fun4Two-weekendprogramma

Het Paas-weekend van 19, 20 en 21 april met in ons restaurant een Paas-menu!

(GOEDE) VRIJDAG 19 APRIL
Iedere derde vrijdag van de maand is het thema... Fun's All Inn-Night!
Ieder jaar opnieuw is het PAAS WEEKEND het drukstbezochte weekend van het jaar!
Wij beginnen dit lekkere lange Paasweekend met FUN'S ALL-INN NIGHT.
FUN'S ALL-INN NIGHT even kort samengevat.
1) Fun’s All-in Night is een spectaculaire mix van alle Fun-thema’s bij elkaar...
2) Waar veel leuke stellen komen waarvan bijna alle vrouwen een Beetje Bi zijn.
3) Ook het aantal Beetje Bi-mannen ligt hoger dan op een gemiddelde avond.
4) Het is voor stellen toegestaan om een extra vriend mee te nemen. (een extra vriendin mag natuurlijk altijd)
5) Als trio betalen jullie € 150,- All-inclusief Komen jullie gewoon met z'n tweetjes dan geldt gewoon de reguliere entreeprijs van € 100,- All-inclusive natuurlijk.
6) Op deze All-in-Night lopen ook superlekkere, zéér bereidwillige Gigolo’s rond die vol overgave hun uitgebreide diensten aanbieden...  Geheel gratis!
7) Natuurlijk kunnen jullie genieten van het heerlijke eten & drinken in ons restaurant
8) Heerlijk relaxen in onze prachtige wellness, zoals sauna, stoombad en whirlpool.
9) 100% seks garantie
10) Gegarandeerd een TOP-avond. Dit is nog eens een hele goede vrijdag of niet soms?!
Natuurlijk alleen in de nr.1 Swingersclub van Europa. Mag ik een strippenkaart van u.....
Stempelen, stempelen, stempelen maar!

ZATERDAG 20 APRIL
Al plannen voor het lange Paasweekend? Voor je het weet staat de paashaas weer voor de deur en dat betekent ook een lang en druk weekend in de Fun!! Zaterdag & zondag zullen jullie ze geheid tegen komen, de mooiste Bunny’s! Zo ook zoals ieder jaar zullen er veel buitenlandse gasten in de club te vinden zijn. Niet zo gek natuurlijk, want nergens ter wereld is er een club als Fun4two. Dus vandaag en morgen bommetje vol met vaste gasten, het mooiere publiek zeg maar!!! TOP-muziek, lekker eten & drinken, gegarandeerd veel seks en nog meer, maar te veel om op te noemen. Reserveren? Heel verstandig!!! Nieuwe actie Fun4two! Onze strippenkaart is een gratis entree waard!

ZONDAG 21 APRIL EERSTE PAASDAG!
EEN ECHTE "PAAS TUINPARTY"!

Wie vindt het gouden ei...? Wie wint een gratis entree naar keuze? Jullie weten de Fun zou de Fun niet zijn, als wij niet weer met een leuke actie komen! Zoek en gij zult vinden... Wij hebben weer leuk actie voor jullie... wij hebben in de gehele club eieren verstopt!!! Maar slechts 2 gouden eieren!!! Het stel die een gouden ei vindt wint een gratis entree naar keuze! Natuurlijk alleen weer in Fun4two!

Op zoek naar de leukste plek voor een Sexy Pasen? Eitjes en lekkere konijntjes zoeken in de Fun4two Parenclubs genoeg zou je zeggen…dat klopt, maar er is maar een Fun4two. De gezelligste en nr.1 Lifestyle club van Nederland. Je moet er een keer geweest zijn. Ieder jaar is het paasweekend het drukstbezochte weekend van het jaar. Een ding staat vast, dat 1e Paasdag een bomvolle Fun zal opleveren! Daarom adviseren wij jullie dan ook te reserveren voor deze 1e paasdag. Ieder jaar mogen wij veel super aantrekkelijke buitenlandse gasten begroeten die dit weekend genieten van de bekendste Swingersclub in de wereld: Fun4two En wellicht willen jullie natuurlijk bij zijn! Wij gaan er een zeer speciale paaszondag van maken. In ons restaurant is door onze Chef-kok een fantastisch Paasmenu voor jullie bereid, top entertainment en mega-swingende muziek. Het wordt gewoon weer een fantastische avond. Entree leden: € 110,- per stel All-inclusive LET OP!
Gewijzigde openingstijd: 1e Paasdag 14:00 - 01:00 uur

2e Paasdag is de club gesloten !Reserveren/Registreren!

Fun4Two Weekend Programma WK 17

Fun4Two-weekendprogramma

Het weekend van 26, 27 en 28 april met in ons restaurant een Hollands-menu!

VRIJDAG 26 APRIL
Iedere laatste vrijdag van de maand is het thema... Fun's (S)expert-Night!
De laatste vrijdag van de maand! Eindelijk weer eens zo’n lekker geile (S)expert Night!
Uitsluitend héle lekkere actieve gasten in de Fun, uit binnen- en buitenland. Een avond die zéker niet voor “beginners” is. Dames gaan direct in lingerie, sexy jurkjes, partykleding zoals lakleer enz. is op deze avond niet toegestaan! De heren dragen een leuke boxer en adviseren wij slippers te dragen. Het dragen van een overhemd is niet toegestaan. Onze DJ die lekkere zwoele, geile plaatjes draait. Een dansvloer vol met schuifelende mensen, veel gekreun en gesteun, veel gezoen en gelik en veel gepijpt. Kortom een buitengewoon geil avondje! Dit vind je alleen in Fun4Two op de laatste vrijdag van de maand. Een van de tópavonden van de Fun. Zorg dat jullie op tijd binnen zijn, want vol is vol!
Wij gaan er weer 1 halen!

ZATERDAG 27 APRIL
KONINGSNACHT.... Dat moet een club met koningen en koninginnen opleveren! De laatste zaterdag van april dat betekent een club vol bloedmooie mensen, en jazeker jullie vinden ze echt alleen in de mooiste en gezelligste swingersclub van ???…. Nederland! Een super relaxte sfeer, lekker eten & drinken, lekker dansen & sjansen op de vette muziek, Heerlijk genieten in wellness zoals sauna, Turks stoombad, whirlpool, Tantra, maar wat denken jullie van seks met bloedmooie konings stellen? Dit en nog veel meer, allemaal onder één dak in de mooiste Seksboerderij van het land.... Hoeveel moeten jullie er nog?
Kom maar stempelen, stempelen stempelen!!!

ZONDAG 28 APRIL
Ook op de zondagen is het in Fun4two heerlijk vertoeven. Er zijn altijd leuke gasten en natuurlijk deze zondag onze heerlijke huiszangers Desiree, die jullie met haar zang alvast in de stemming zal brengen. Zoals bekend is de kwaliteit van het eten in ons restaurant méér dan uitstekend. Want wees eerlijk, in welke club kan je zo lekker eten als in de Fun? Alleen al daarvoor zou je naar de Fun komen. Daar komt bij, in welke club ontmoet je zoveel leuke gasten? In welke club kan zoveel teasen & pleasen? In welke club vind je de meeste seks... met je partner of met (nieuwe) vrienden? In welke club kan je zo heerlijk ontspannen genieten van een schitterende wellness? Natuurlijk alleen in Fun4two! Fun4two, voor een geslaagd avondje uit! En dan is heel misschien je strippenkaart ook al vol....???
Ach toch weer een gratis entreetje....
Reserveren/Registreren!

Stempelen voor Gratis Entree!

Fun4Two-weekendprogramma

Actievoorwaarden
• Deze stempelkaart is persoonsgebonden d.m.v. uw lidmaatschapsnummer.

• Bij elk bezoek op vrijdag, zaterdag en zondag ontvangt u 1 stempel.

• Bij 10 stempels heeft u een volle spaarkaart.

• Tegen inlevering van een volle spaarkaart heeft u recht op 1x gratis entree voor 2 personen.
  Deze gratis entree is alleen geldig op zondag.

• Na inlevering van een volle spaarkaart wordt niet direct gestart met de volgende stempel.
  Dit gebeurt bij het volgende bezoek.

• Deze actie loopt van 1 februari 2019 t/m 1 februari 2020.
  Na deze datum kunnen volle kaarten niet meer worden ingeleverd.

• Een volle kaart is niet inwisselbaar voor contanten .

• Restitutie is niet mogelijk.

• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

• Fun4Two is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van de kaart.

• Max 1 kaart per inlevering.

• Een volle stempelkaart is niet inwisselbaar op pool parties en feestdagen.

• Fun4Two behoudt het recht om strippenkaarten te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen.

• Indien de stempelkaart vergeten wordt mee te nemen, ontvangt u geen stempel!

• Fun4Two behoudt zich het recht om op enig moment zonder aankondiging of opgaaf van reden de actie te verlengen, wijzigen of beëindigen zonder verplichting of compensatie tegenover de deelnemer.

• In alle geschillen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist Fun4two.

• Voor onduidelijkheden en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveren/Registreren!

Fun4Two Welcome Back to the Jungle!

Back to the Jungle

We welcome you to the most beautiful Erotic party experience!
W elcome "Back to the Jungle" Opening Party!
| 04-05-2019 | 21:00 - 04:00 |

Na een weergaloze volledig uitverkochte eerste editie vorig jaar kon het niet uitblijven dit top feest jaarlijks te laten terug keren.

In een schitterende ambiance, de mooiste mensen uit binnen en buitenland en de allerbeste Dj's was het wederom een fantastisch erotisch feest.
Alom beroemd om zijn partysfeer, de unieke entourage, is dit feest gevestigd in de schoonheid van Moordrecht en bekend in Nederland en Europa als de nr.1 swingersclub.

Het feest staat in het thema van de Afrikaanse jungle.
Stel je voor hoe de jungle er s ´nachts in de Fun uitziet, terwijl je luistert naar de beste Dj´s, die je laten genieten van supergave muziek.

Dit jaar bieden wij onze gasten de mogelijkheid de hele maand mei, de geheel in een Jungle getransformeerde club mee te maken.
Meer info en Tickets!

Fun4Two Welcome Escape from the Jungle!

Back to the Jungle

We welcome you to the most beautiful Erotic party experience!
"Escape from the Jungle" Closing Party!
| 25-05-2019 | 21:00 - 04:00 |

Na een weergaloze volledig uitverkochte eerste editie vorig jaar kon het niet uitblijven dit top feest jaarlijks te laten terug keren.

In een schitterende ambiance, de mooiste mensen uit binnen en buitenland en de allerbeste Dj's was het wederom een fantastisch erotisch feest.
Alom beroemd om zijn partysfeer, de unieke entourage, is dit feest gevestigd in de schoonheid van Moordrecht en bekend in Nederland en Europa als de nr.1 swingersclub.

Het feest staat in het thema van de Afrikaanse jungle.
Stel je voor hoe de jungle er s ´nachts in de Fun uitziet, terwijl je luistert naar de beste Dj´s, die je laten genieten van supergave muziek.

Dit jaar bieden wij onze gasten de mogelijkheid de hele maand mei, de geheel in een Jungle getransformeerde club mee te maken.
Meer info en Tickets!

Fun4Two Hardcore Night!

Fun4Two-hardcore-night-2019

Fun4two presents: HARDCORE NIGHT! SECOND EDITION 2019
Friday May 24 - 9 pm to 3am!

Ongetwijfeld zullen jullie er al over gehoord hebben! Ongetwijfeld zullen jullie er al over gehoord hebben, want iedereen praat er over!

Fun4Two heeft het afgelopen jaar een kei van een nieuw thema gelanceerd.
Wanneer er 5 vrijdagen in de maand zitten, is de 4e vrijdag voortaan HARDCORE NIGHT!!

De tweede van 2019 staat gepland op 24 mei as. (S)expertNight schuift dan automatisch door naar de laatste vrijdag van de maand.
Tijdens deze echte “Doeners” avond wordt de dansvloer grotendeels omgetoverd tot Porno set, met als doel KEIHARDE PORNO!
Het spijt ons, maar voor alleen kijkers is deze avond niet toegestaan.
Kaartverkoop start zaterdag 30 maart 2019!!

Meer info en Tickets!

Fun4Two's One Night in Heaven!

Fun4Two-one-night-in-heaven

Fun4two presents:
Woensdagavond 29 Mei 21:00- 03:00 One Night in Heaven!

Zoals ieder jaar een knaller van een party Ook in 2019 komen wij natuurlijk weer terug met deze super vette party…. Ieder jaar bom en bom- vol met de leukste mensen…. De avond voor Hemelvaartsdag (jullie kunnen dus lekker uitslapen), organiseren wij voor jullie weer een super vette ONE NIGHT IN HEAVEN... PARTY!

Niet voor een gewoon avondje, nee... in een bómvolle Fun maken wij er weer een bijzonder feestje van. Een Hemelse nacht waar je dromen uitkomen voor een Hemels prijsje!

JULLIE BETALEN MET Z’N TWEETJES SLECHTS € 95,- VOOR EEN HELE NACHT PLEZIER. EN DAN ÁLLES INCLUSIEF:
heerlijk eten, lekkere drankjes, dansen, sjansen, condooms, hémelse seks en véél, héél veel plezier.
Maar ook bewaakt parkeren, lockers, Fun4Two’s tópservice, sauna, whirlpool, stoombad, massageolie, tantratempel.

BLOK SNEL WOENSDAGAVOND 29 MEI 2019 IN JE AGENDA, ga op zoek naar een hemels outfit, want dan zijn jullie er gewoon bij!
De vetste parties, je vindt ze in Fun4two!
Voor de goede orde: HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN!

Reserveren/Registreren!

Fun4Two FunTime News

fun4two-events-2018

WELCOME TO THE JUNGLE!!!
Het duurt nog even, maar na het ongelofelijke succes van vorig jaar komen wij terug met dit schitterende thema.
Volgens velen het mooist gedecoreerde thema feest ooit in Fun4Two. Julie zullen versteld staan bij binnenkomst in de club.
Het is geen Fun4two meer maar een prachtige jungle waar jullie je ogen uit zullen kijken.

Vijf dagen lang zijn wij bezig om de club te transformeren in een waar jungle spektakel en dat eigenlijk voor maar een weekend. Na de velen spontane reacties van onze gasten kunnen jullie nu de hele maand mei genieten van dit jaarlijks terugkerend evenement.

Een spectaculaire openingseditie op zaterdag 4 mei met de allerbeste Dj's, 11 mei Tropical Night, 18 Mei Wild Night en de Closing Party zal plaats vinden op 25 mei, natuurlijk met een spetterende afsluiting van shows, Dj 's enz.

Dus zet de maand mei vast in jullie agenda, want dit mogen jullie niet missen!!!
Tickets voor de opening editie verkrijgbaar vanaf zaterdag 9 maart via onze webshop.

Fun4Two Exclusive Parties 2019

May, the month of the Jungle

WELCOME TO THE JUNGLE

OPENING EDITION
Saturday, May 4  Ticket sale starts March 9

TROPICAL NIGHT

  Saturday, May 11  

WILD NIGHT

  Saturday, May 18  

ESCAPE FROM THE JUNGLE

CLOSING EDITION Saturday, May 25 Ticket sale starts March 9


WILD BOYS & WILD GIRLS WESTERN PARTY


Saturday, June 22 

CLEOPATRA

  Saturday, August 17

EYES WIDE SHUT

  Saturday, November 16

ONE NIGHT ONLY

  Saturday, December 14

NEW YEARS EVE 19

  Tuesday, December 31


FUN4TWO SPECIAL EVENTS 2019

HARDCORE NIGHT

OPENING EDITION
Friday, March 22   

HARDCORE NIGHT

2ND EDITION Friday, May 24 TICKETSALE STARTS 30 MARCH!

HARDCORE NIGHT

3RD EDITION Friday, August 23  

HARDCORE NIGHT

CLOSING EDITION Friday, November 22  


KINKY@THE FUN

OPENING EDITION
Saturday, March 23   

KINKY@THE FUN

2ND EDITION Saturday, July 6  

KINKY@THE FUN

3RD EDITION Saturday, September 28  

KINKY@THE FUN

CLOSING EDITION Saturday, November 30  


ONE NIGHT IN HEAVEN


Wednesday, May 29  

OOK WIJ ONTKOMEN ER NIET AAN.

Fun4Two-weekendprogramma

Bijna iedereen zal moet beamen dat de gasten in Fun4two op een ongekende wijze waarde voor hun geld geboden krijgen. Fun4Two biedt al jaren een betaalbare manier voor erotisch uitgaan. Onze entreeprijzen zijn de afgelopen drie jaar niet meer aangepast. Tegelijkertijd zien we dat de kosten stijgen, het btw-tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. En nu kunnen wij er niet meer aan ontkomen. Daarom zijn wij ook genoodzaakt om onze prijzen aan te passen.

Met ingang van 1 januari 2019 gelden de volgende entreeprijzen:
Vrijdag 21.00 uur tot 03.00 uur € 100,00 per stel.
Zaterdag 21.00 uur tot 04.00 uur € 125,00 per stel.
Zondag 16.00 uur tot 24.00 uur € 105,00 per stel.


Ondanks verhoging blijven wij jullie nog steeds ongekende waarde bieden voor jullie geld. Ga maar eens gewoon stappen met 'n hapje en 'n drankje, al heel snel ben je het dubbele kwijt en vaak laat de kwaliteit en de service ook nog eens te wensen over. En om gaan te morrelen aan onze kwaliteit van drank, eten en service daar denken wij niet aan, want wij hebben een naam opgebouwd met topkwaliteit en willen dat zo houden, en indien mogelijk zelfs nog proberen te verbeteren!

Fun4Two Ladies Night!

Fun4Two-LadiesNightWederom een internationaal feestje voor exclusieve ladies!

Ladies komen van ver over de grens om deze speciale avond te bezoeken, en wat van ver komt moet toch wel goed smaken. Een club vol mooie dames met waarschijnlijk allemaal een en dezelfde gedachte "Let's have some Fun! 3 keer per jaar organiseren Linda & Bobby van de Fun4Two een superspectaculaire, ongeëvenaarde damesparty: Fun's Ladiesnight!

3 keer per jaar is er in de Fun dan geen man te bekennen! Fun4Two pakt ook dan weer uit met de beste sfeer, een Surprise-act, honderden leuke dames, heerlijke hapjes en drankjes en de lekkerste muziek met onze Top DJ! Ladies, dit willen jullie dus echt niet missen! Kom je alleen? Geen probleem!

Een leuk en/of heerlijk spannend contact leggen is op onze Ladies Night geen enkel probleem! Het is ook een feit dat Veel dames op deze druk bezochte avonden een leuk vriendinnetje hebben gevonden. En zeker zo belangrijk... een spannendere en veiligere manier van uitgaan is er niet! Drempelvrees is niet nodig of is gegarandeerd binnen 5 minuten verdwenen. Zeker weten! Dus Ladies, trek je mooiste lingerie aan, de hoogste hakken die je kan vinden en enjoy the evening.

Ik hoop jullie snel te mogen begroeten. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de aankomende Ladies-night mail je vragen naar linda@fun4two.nl dan zal ik ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Datum: 27 JUNI 2019 | All-inn prijs: 50 euro | incl. bewaakt parkeren!

Reserveren is voor LadiesNight niet nodig!

Fun4Two wekelijkse thema avonden!

fun4two thema's

Om jullie eerste kennismaking met Fun4Two zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij jullie laten kennismaken met de verschillende programma's op de verschillende avonden. Zoals jullie weten zijn wij op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond geopend. Dat iedere avond een totaal andere sfeer heeft, is een gegeven dat niet bij iedereen bekend is.

Maar wat is nu de avond waarop jullie je het meest thuis voelen? Alleenstaande vrouwen zijn altijd van harte welkom!

Vrijdag.
Elke vrijdag van de maand een speciale thema-avond.

De eerste vrijdag van de maand is onze Gigolo night.

Op deze avond nodigen wij enkele (circa 15) leuke, goeduitziende jongens uit die herkenbaar zijn aan hun zwarte vlinderdasje. Deze huis-gigolo's staan gratis ter beschikking van de aanwezige stellen.Wanneer er (naar jullie smaak) een leuke gigolo bij is, dan is contact zo gemaakt en wanneer jullie dit wensen kunnen jullie met z'n drieën spannende avonturen beleven op de bovenetage. Alle gigolo's zijn te allen tijde herkenbaar aan hun vlinderdasje en zijn er uitsluitend om de aanwezige paren te plezieren.Indien jullie geen interesse hebben in een van deze gigolo's dan zal dit jullie avond geenszins beïnvloeden want er zijn nog vele paren die net als jullie op zoek zijn naar een ander leuk paar.

De tweede vrijdag van de maand is onze Beetje Bi Night.
Op deze avond zijn er heel veel stellen die hun Beetje Bi-vriendinnetje mee naar Fun4Two nemen (dit vriendinnetje heeft op deze avond gratis entree).Dus op deze avond zijn er meestal meer vrouwen in de club dan mannen. Hebben jullie een leuke vriendin, neem haar dan mee. Wanneer jullie graag contact willen leggen met de vriendinnen van de andere aanwezige paren is dit een uiterst geschikte avond.Bij binnenkomst verstekken wij een gekleurd polsbandje zodat de Beetje Bi-vrouwen (en eventueel ook mannen) gemakkelijk herkenbaar zijn.

De derde vrijdag van de maand is Fun's spannende All-in Night!
Fun's spectaculaire mix van alle thema's bij elkaar... voor elk wat wils. Ben je Bi, vooral komen! Een extra vriendje of vriendinnetje om het helemáál spannend te maken?Lekkere Gigolo's... Spontane sex op de dansvloer met die lekker dansende man of vrouw? Het kán allemaal op deze avond... Of "gewoon" lekker met z'n tweetjes of met dat andere stel van elkaar genieten? Kom maar binnen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit kan alleen maar in Fun4Two! En dat voor slechts 100 euro per paar. Willen jullie 'n extra vriendje of vriendinnetje meenemen, dan betalen jullie deze avond slechts 50 euro extra! Oja, jullie vriendje moet er natuurlijk wel lekker uit zien.

Wanneer een maand 5 vrijdagen heeft!
Wanneer een maand 5 vrijdagen heeft vindt op de 4e vrijdag van de maand ons nieuwe thema HARDCORE NIGHT plaats. De club volledig omgebouwd als porno set, perfect gedecoreerd. Maar HARDCORE NIGHT is een avond alleen voor ACTIEVE LEDEN. Zo houden wij de kracht van dit thema ijzersterk! Met Keiharde porno * Live shows * is HARDCORE NIGHT meteen de beste, drukste en geliefdste vrijdagavond geworden! Een avond die men nergens in Nederland zal kunnen vinden! Dit is waar de mensen naar op zoek zijn! HARDCORE NIGHT is een avond die niet bestemd is voor softies of alleen kijkers! HARDCORE NIGHT is nu al niet te evenaren! Let op!!! Alle vorige edities waren snel uitverkocht!!! I.v.m. de enorme interesses voor dit evenement zijn tickets online en via deurverkoop (indien niet uitverkocht) verkrijgbaar.

De laatste vrijdag van de maand is onze (S)expert night.

Deze avond is een begrip bij seks minnend Nederland. Het is de avond waar ervaren swingers naar uitkijken. Dus een supergeile avond voor de echte doeners onder onze gasten. Iedereen is natuurlijk welkom bij Fun4Two, maar het kan er nogal heftig aan toe gaan. Voor beginnende swingers is dit misschien een tikkeltje te heftig. De kat uit de boom kijkers adviseren wij dan toch een andere avond te kiezen. Bij binnenkomst direct omkleden, de dames gaan in mooie lingerie, sexy jurkjes, partykleding zoals lak, leer enz. is op deze avond niet toegestaan! De heren dragen een leuke boxer en adviseren wij slippers te dragen. Het dragen van een overhemd is niet toegestaan. Seks is op deze avond (behalve in het restaurant) overal toegestaan! Na 22:30 uur heerlijke zwoele erotische muziek. Gemakkelijk contact maken op de dansvloer met de vele schuifelende stellen om je heen. Indien jullie graag samen en of met anderen willen genieten van zoveel mogelijk seks dan is dit dé avond. Een keer meemaken, proberen? Kom langs en onderga het gewoon, maar reserveer wel vroegtijdig!!!
(S)EXPERTNIGHT in Fun4Two elke laatste vrijdag van de maand van 21:00 tot 03:00 uur.

Reserveren/Registreren!

Zaterdag!

zaterdag-cocktailsOp Zaterdagavond hebben wij een verrassingscocktail aan de bar.

Tijdens de zaterdagavond organiseren wij meestal geen speciale thema's, wel hebben wij een verrassingscocktail aan de bar. De zaterdagavond is altijd het drukst bezocht. Het komt regelmatig voor dat de club is volgeboekt! Reserveren is daarom verplicht, mede om teleurstelling te voorkomen.

Het publiek bestaat op deze avond hoofdzakelijk uit goed verzorgde stellen tussen de 20 en 50 jaar. Ze komen echt vanuit de hele wereld! Dit internationale publiek komt om contact te leggen met andere stellen en om een super spannende avond te beleven. Veel van deze contacten ontstaan of worden voortgezet in de erotische ruimtes op onze bovenverdieping. Verder draait onze TOP DJ de allernieuwste DANCE muziek zodat er naast het contact leggen en het swingen volop gedanst wordt.

Een aantal keer per jaar organiseren wij op Zaterdag onze Exclusive Parties.
Deze zijn altijd een groot succes en binnen NO TIME uitverkocht. Dat EXCLUSIEVE feesten van Fun4Two een bijzonder - spannend - erotisch feest is blijkt wel uit de enorme interesse van voorgaande edities. De schitterende decoraties - de beste Dj's - de mooiste mensen, vormen het decor van ongeevenaarde feesten. Alle 400 of 500 kaarten van alle edities zijn ver van te voren in no-time uitverkocht. Tickets worden via social media zoals bijv. marktplaats voor duurdere prijzen doorverkocht. Iets wat nog nooit is voorgekomen in het bestaan van Fun4two.
Op zaterdag is reserveren verplicht, dit omdat het erg druk kan zijn. Fun4Two is op zaterdag open van 21:00 tot 04:00 uur.


Reserveren/Registreren!

Zondag!

Sunday=Funday

Op de laatste Zondagmiddag /-avond kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. .

Op de laatste Zondagmiddag /-avond van de maand kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. Op feestdagen boeken wij andere uitstekende live zangers of zangeressen.

Naast de muziek die onze dj draait brengt Desiree jullie alvast volop in de stemming. Ze is van jongs af aan al begonnen met zingen, en tot op de dag van vandaag doet ze het nog steeds met heel dr hart en ziel. En houdt ze ervan om mensen te pleasen met dr warme krachtige stemgeluid. Van ballads tot soul, funk of disco niks is haar te gek!

Deze optredens geven een bijzonder sfeervolle nachtclubstemming wat het nog gemakkelijker maakt om contacten te leggen met de andere paren. Op deze avond is er een zeer gevarieerde leeftijdscategorie vertegenwoordigd (tussen 25 en 65 jaar) en juist deze gevarieerde leeftijden zorgen voor dat heerlijk relaxte sfeertje.

Tijdens de zomermaanden kunnen jullie gebruik maken van onze prachtige tuin en terras aan het zwembad. En…indien het echt mooi zomers weer is gaan wij al om 14:00 uur open. Parenclub Fun4Two is op zondag open van 16:00 tot 00:00 uur.

Reserveren/Registreren!

The Men's Company

Wilt u zich voorafgaande aan uw bezoek aan de Fun4two al exclusief verzekeren van stijlvol en aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk gezelschap, dan kunt u bij High Class Gigolo bureau The Men’s Company een professionele gigolo boeken.

Restaurant Fun4Two

fun4two-restaurantOns Restaurant.

Veel mensen noemen het restaurant een van onze specialiteiten. In ons restaurant kun je genieten van een drankje of heerlijk diner en dessert. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt door onze chefkok.Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. De sfeer, het stijlvolle interieur en het uitzicht over de dansvloer maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. De smaken van Fun4two. aarzel niet om ze te proberen. Het is restaurant is geopend gedurende openingstijden.

Je hebt meteen een mooi uitzicht.
Tijdens de zomermaanden is onze tuin, door de beroemde pool/garden party's het middelpunt van de club. Als de weergoden ons goed gezind zijn dan is club op zondag al om 14.00 uur geopend* Dus geen files, volop parkeer gelegenheid en lekker verwend worden aan jullie eigen privézwembad met een heerlijke sangria of een ijskoude rosé.En natuurlijk hapjes, fruit, BBQ lekkere muziek en nog veel en veel meer!

Reserveren/Registreren!