Parenclub Fun4Two

Fun4Two Weekend Programma WK 16

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 20, 21 en 22 april met in ons restaurant een Italiaans-menu!

VRIJDAG 20 APRIL
Iedere derde vrijdag van de maand is het thema... Fun’s All Inn-Night!

HET MEEST SPECTACULAIRE WEEKEND VAN 2018!!! Vanaf dinsdag 17 april zijn wij al bezig om de club te transformeren in een grote jungle! Jullie weten dit weekend niet wat jullie zien. Omdat we dagen bezig zijn met het decoreren van de club hebben wij besloten om er een heel weekend van te maken! Natuurlijk starten wij de vrijdag met FUN'S ALL-INN Night Voor veel stellen DE AVOND. Waarom? Omdat het op deze avond voor stellen is toegestaan om een extra vriend mee te nemen. Een extra vriendinnetje mag natuurlijk ook, die zijn vanzelfsprekend op iedere avond welkom. Voor jullie extra vriend of vriendinnetje betalen jullie dan slechts 50 euro extra. En... er lopen weer heerlijke gigolo’s rond om lekker van te genieten. Met z’n tweetjes, met z’n drieën of... wát jullie ook maar willen. Want daar komen de meeste gasten voor: lekkere SEX. Dat is op deze avond overal toegestaan... uitgezonderd (en dat is eigenlijk best begrijpelijk) het restaurantgedeelte! Kortom álle thema’s zijn weer bij elkaar gevoegd. Fun’s All-In Night, volgens vele gasten de gezelligste én lekkerste vrijdagavond van de maand!

ZATERDAG 21 APRIL
WE WELCOME YOU TO THE JUNGLE! DE SENSATIE VAN 2018! UITVERKOCHT!

Het is zover!!! Wij zijn deze zaterdagmiddag nog bezig om de club helemaal klaar te maken wat decoratie betreft, en geloof ons dit feest wordt te gek! Een dijk van een nieuw themafeest in de Fun4Two! Natuurlijk op deze datum volledig uitverkocht! Ongekend populair zijn onze thema feesten in binnen - en buitenland. De allermooiste mensen, de allerbeste Dj’s, de allerbeste muziek, de unieke decoratie, de sfeer, heerlijke wellness en wat te bedenken van onze Play rooms die bol staan van seksende gasten. Hier de LINE UP van de Dj´s: Tony da Groove * Cor Forman * Santito * Ruben Vitalis * Erik van Kleef * Pascal D *John D. Mis het niet, want het wordt fantastisch!!! DIT EVENT IS UITVERKOCHT!!

ZONDAG 22 APRIL
Ook deze zondag zal het lekker druk worden in de Fun! Veel gasten die er gisteren niet bij konden zijn maar toch willen genieten van o.a. de prachtige jungle decoratie in de Fun. Kan ook niet anders natuurlijk, want voor een te gekke prijs van € 75,- per stel, lekker uitgaan waar jullie ook nog veel leuke mensen ontmoeten, dan zal je wel gek zijn om thuis te blijven. Zoals vanouds, heerlijk eten & drinken, lekker dansen & sjansen, seksen, heerlijk relaxen in onze sauna, stoombad, whirlpool en nog veel meer..... Dus laat de boel de boel en kom gewoon heerlijk uitgaan!

Fun4Two, de leukste én spannendste parenclub van Nederland!
Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 17

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 27, 28 en 29 april met in ons restaurant een Spaans-menu!

VRIJDAG 27 APRIL
Iedere laatste vrijdag van de maand is het thema... Fun’s (S)expert-Night!

(S)EXPERTNIGHT VERNIEUWD?! De laatste vrijdag van de maand. Het is weer (S)expert Night in Fun4Two. Zoals jullie weten zijn wij altijd bezig om het onze gasten naar de zin te maken. Fun4two is altijd vernieuwend - verrassend en verfrissend. Zo ook nu weer… Een supergeile avond voor de echte doeners onder onze gasten. Niet voor niets is (S)expert Night in de Fun een van de drukste vrijdagavonden. Een avond voor alle leeftijden. Bij binnenkomst direct omkleden in lingerie. Let op! Sexy jurkjes, latex jurkjes zijn niet toegestaan! Voor de heren zijn overhemden niet toegestaan! Op deze avond komt men voor de seks, dat moge duidelijk zijn! Héél veel seks. Seks mag overal plaats vinden uitgezonderd het restaurant maar dat moge duidelijk zijn. Willen jullie het een keer meemaken, een keertje proberen? Kijk wel uit, want zeer waarschijnlijk mogen wij jullie dan voor de rest van het jaar en nog véél langer op deze avond begroeten... Vinden wij niet erg overigens. Reserveren??? Verstandig!!!

ZATERDAG 28 APRIL
De Meivakantie is aangebroken dus dat betekend een drukte van jewelste in de FUN! Het is weer zaterdagavond, dus gaan de meeste van onze gasten weer een heerlijke avond tegemoet in de leukste en gezelligste Swingersclub van Nederland. Natuurlijk mogen jullie een keer bij een andere club gaan kijken?! Maar neem van ons aan er is geen één club te vergelijken met Fun4two. Denk er goed over na... zullen wij maar zeggen, want de Fun is garantie voor de mooiste stellen! Zaterdag is geheid de drukstbezochte avond met de leukste en mooiste mensen uit binnen - en buitenland. Vanzelfsprekend lekker eten en drinken! Vast én zeker de beste muziek! Maar vooral een avond met heel veel erotiek én seks. Dat is wat jullie mee maken als jullie naar Fun4Two gaan. Bijna altijd komt jullie wens uit. Wij zijn er weer helemaal klaar voor... de rest van de actie kunnen wij gerust aan onze gasten overlaten. Toch? Uiteindelijk een en al gezelligheid... dát is Fun4Two! Reserveren??? Verstandig!!!

ZONDAG 29 APRIL
Fun4Two?! De naam zegt het al: Plezier voor twee, heerlijk genieten in de meeste exclusieve Nr.1 Swingersclub van Europa.Hebben jullie zin een spannende avond? Naast vele hete actie is er natuurlijk veel meer te beleven in de gezelligste swingersclub van Europa. Lekker eten & drinken, lekker dansen op de vette muziek van onze Dj John D, lekker relaxen in onze ongeëvenaarde wellness. Tja... dan is er maar één club, één Fun4Two. Gewoon lekker uitgaan en genieten. En dat voor een LENTEKRIEBELS ACTIE prijs | van slechts € 75,- per stel in de gezelligste en leukste Swingersclub van Nederland.

Every Sunday is a Funday! Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 18

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 4, 5 en 6 mei met in ons restaurant een Grieks-menu!

VRIJDAG 4 MEI
Iedere eerste vrijdag van de maand is het thema... Fun’s Gigolo-Night!

Dames, dames!! Willen jullie eens op en top verwend worden door een of meerdere van onze Gigolo’s? Wat weerhoudt je? Het is helemaal gratis! Deze eerste vrijdag van mei is het Fun4Two’s welbekende Gigolo Night en de heren staan er klaar voor om de aanwezige dames te laten kreunen en steunen van genot. Wij hebben ze in alle soorten, kleuren en maten! Natuurlijk herkenbaar aan de zwarte strikken maar we stellen ze ook nog om kwart voor 11 aan jullie voor. Een knipoog naar de heren is vaak voldoende om ze tot actie over te laten gaan. En geloof maar dat ze er zin in hebben. Van heinde en verre komen ze naar de Fun om de dames een onnavolgbare “service” te verlenen. Overigens schijnen “onze heren” er zelf ook nogal van te genieten.

ZATERDAG 5 MEI
Wat gebeurt er in de leukste Swingersclub van Nederland?
1)
Je ontmoet er de leukste en mooiste mensen uit binnen-en buitenland
2) Je kan er lekker eten & drinken
3) Er word vette muziek gedraaid om op te dansen & sjansen
4) Er heerst een op en top gemoedelijke sfeer
5) Je kan er heerlijk genieten van onze prachtige wellness
6) Natuurlijk kan je hele avond genieten van SEX in een van onze prachtige Play rooms.
Dus reken maar dat er heel veel van onze vaste zaterdaggasten weer een ritje naar Moordrecht zullen maken. Want zij willen een TOP zaterdagavond niet missen!

ZONDAG 6 MEI
Onze nieuwe gasten hebben er vast wel eens over gehoord!! Uitgaan in Fun4two. Op zondag uitgaan in de ‘’gezelligste club van Nederland’’ is niet zomaar een avondje uit. Voor een spotprijsje van € 75,- per stel is dit onvergetelijk genieten. Voor nieuwe gasten verzorgen wij - indien gewenst - een rondleiding zodat jullie je eerst even op jullie gemak kunnen voelen. Lekker ’n drankje doen aan de bar, ons restaurant wat voortreffelijk is en wat volgens velen lekkerder is dan in een gerenommeerd restaurant. Lekker dansen, beetje sjansen. Wij beschikken over een heerlijke wellness en tantra. Komen jullie voor de Seks? Nou waar kunnen jullie dan beter vertoeven dan in de Fun... Ach vergelijken jullie het zelf maar. Kortom Fun4Two is gewoon genieten voor 2 welke in geen andere club is te vinden...

Discover Paradise of Erotic Pleasure - United at Fun4Two!

Reserveren!

Fun4Two Weekend Programma WK 19

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 11, 12 en 13 mei met in ons restaurant een Marokkaans-menu!

VRIJDAG 11 MEI
Iedere tweede vrijdag van de maand is het thema... Fun’s Beetje Bi-Night!

Heel veel stellen vinden de Beetje Bi Night een van hun meest favoriete avonden. Zeker ook de avond voor beginners die de stap hebben gezet om hun erotische leven uit te breiden. Dit moet je echt ervaren om te kunnen geloven. De echte Beetje- Bi-genieters onder onze gasten ontbreken natuurlijk niet op deze avond. Het is altijd een bijzonder leuke avond met bovengemiddeld leuk publiek en volop actie. Daarnaast kunnen jullie elkaars voorkeuren gemakkelijk herkennen aan de gekleurde polsbandjes die wij verstrekken. En weten jullie wat natuurlijk ook TOP is??? Alle stellen mogen op Fun’s BEETJE-BI NIGHT GRATIS een leuk vriendinnetje mee naar binnen nemen. En dát is natuurlijk éxtra leuk... Funnen met z’n drietjes voor een prijsje van € 95,- een hele lekkere lange vrijdagavond én nacht. Kan dat? Natuurlijk kan dat.... we doen het gewoon! Neem jullie vriendinnetje dus mee en jullie avond, én die van haar, kan niet meer stuk!

ZATERDAG 12 MEI
Een normale zaterdagavond in de Fun even kort samengevat:
1) bommetje vol
2) leuke en mooie mensen uit alle landen
3) snel contact met andere leuke stellen
4) lekker & drinken.
5) teasen & pleasen
6) 100% seks garantie
7) de allerbeste muziek
8) Gegarandeerd een TOP-avond. En nu stoppen we even.... tot zaterdag!!!
Oh ja.... reserveren? Lijkt ons heel verstandig!!!

ZONDAG 13 MEI MOEDERDAG!!!
Heren, gaan we vandaag onze vrouwen verwennen?
Deze zeer speciale Moederdag in de Fun is bij uitstek geschikt om “moeder” eens lekker te (laten) verwennen. Neem haar mee naar Fun4Two. Laat haar niet zelf thuis niet zelf koken!!! Maar neem haar mee naar de Fun, voor slechts € 75,- per stel heerlijk uit eten! Zalige drankjes, lekker dansen, zwieren en zwaaien, heerlijke seks... met één (of meerdere) van onze Moederdag gigolo’s! Want speciaal voor moeder hebben wij weer een aantal ToyBoys geregeld in de Fun. Om tot wederzijds genoegen te gebruiken. Kom samen genieten, maak er ’n mooie zondagse Moederdag van. En natuurlijk hebben we weer een kanjer van een zanger waar veel moeders even stil van worden. Dat heeft moeder wel verdiend lijkt ons?! Dus heren, geef moeder de vrouw een onvergetelijke Moederdag, deze dag! Fun4two! Ongekend genieten voor slechts € 75,- per stel, ja jullie lezen het goed!

Reserveren!

Fun4Two FunTime 78

Fun4Two-FunTime
FunTime 78 staat online!

Fun4Two Special Event Welcome to the Jungle!

welcome-to-the-jungle-2018

We welcome you to the most beautiful Erotic party experience! We welcome you To the Jungle!
| 21-04-2018 | 21:00 - 04:00 |

WELCOME TO THE JUNGLE!!
Is een meeslepende dance happening waar de mooiste mensen uit binnen en buitenland samen komen voor een zinderende avond. Beroemd om zijn partysfeer, de unieke entourage, is dit feest gevestigd in de schoonheid van Moordrecht en bekend in Nederland en Europa als de nr.1 swingersclub. Het feest staat in het thema van de Afrikaanse jungle. Stel je voor hoe de jungle er s ´nachts in de Fun uitziet, terwijl je luistert naar de beste Dj´s, die je laten genieten van supergave muziek.Veel muziek van Dj´s van ongekende klasse zullen aanwezig zijn onder meer:
DJ'S: Tony da Groove - Cor Forman - Santito - Ruben Vitalis Erik van Kleef - Pascal D - John D.

DRESSCODE:
DAMES: Alle kleding in Animal print, Camouflage, Tarzan & Jane outfit (men mag de prints overal in laten terugkomen: jurkjes, broekjes, rokjes, sjaals, accessoires en zelfs in je schoenen).
HEREN: De dresscode is (African) Casual. Denk bijvoorbeeld aan alle kleding in Animal skin/print, Camouflage & Tarzan & Jane outfit en stoere korte of lange legerbroeken in de kleuren groen & kaki,of stoere underwear.

TICKETS MEMBERS: 
Early Birds€ 140,- per stel All-inclusive (100 beschikbaar) 
Ladies € 70,- All-inclusive Normaal € 155,- per stel All-inclusive 

TICKETS NIET MEMBERS: (prijzen inclusief lidmaatschap)
Early Birds € 160,- per stel All-inclusive (100 beschikbaar)
Ladies € 70,- All inclusive Normaal € 175,- per stel All-inclusive.

UITVERKOCHT!!

Meer Informatie en Tickets!

Exclusive Candy Girls 2018

fun4two candy gilrs 2018

CANDY GIRLS 16.06.2018!

Binnenkort alle Informatie over onze Candy girls party In fun4two!
The Hottest Erotic Dance Party In The Netherlands!

Exclusive Kinky @ the Fun!

fun4two-kinky-agenda KINKY AT THE FUN | 30-06-2018 | 21:00 - 04:00 |
The second edition of 2018!

Je kunt er gewoon niet meer omheen!!! De openingsparty afgelopen 17 maart wat een feest was dat! Wat een leuke mensen! Wat een fantastische muziek! Top Dj's! En natuurlijk weer volledig uitverkocht! Dit feest is één groot succes elke keer weer waar veel mensen altijd over napraten zoals al onze Special events De combinatie van mensen van jong tot wat ouder met allemaal dezelfde missie: Respect - dansen - SEX tot de late uurtjes met gelijkgestemden. Alle edities zijn steevast uitverkocht! Het is echt een topfeest geworden en daar willen mensen bij zijn.
Niet zo gek natuurlijk, want met de allerbeste Dj’s een schitterende ambiance is dit 100% garantie voor een TOP-feest!


Wees op tijd voor dit top feest en reserveer snel!


Meer info en Tickets!

Fun4Two Ladies Night!

Fun4Two-LadiesNightWederom een internationaal feestje voor exclusieve ladies!

Ladies komen van ver over de grens om deze speciale avond te bezoeken, en wat van ver komt moet toch wel goed smaken. Een club vol mooie dames met waarschijnlijk allemaal een en dezelfde gedachte "Let's have some Fun! 3 keer per jaar organiseren Linda & Bobby van de Fun4Two een superspectaculaire, ongeëvenaarde damesparty: Fun's Ladiesnight!

3 keer per jaar is er in de Fun dan geen man te bekennen! Fun4Two pakt ook dan weer uit met de beste sfeer, een Surprise-act, honderden leuke dames, heerlijke hapjes en drankjes en de lekkerste muziek met onze Top DJ! Ladies, dit willen jullie dus echt niet missen! Kom je alleen? Geen probleem!

Een leuk en/of heerlijk spannend contact leggen is op onze Ladies Night geen enkel probleem! Het is ook een feit dat Veel dames op deze druk bezochte avonden een leuk vriendinnetje hebben gevonden. En zeker zo belangrijk... een spannendere en veiligere manier van uitgaan is er niet! Drempelvrees is niet nodig of is gegarandeerd binnen 5 minuten verdwenen. Zeker weten! Dus Ladies, trek je mooiste lingerie aan, de hoogste hakken die je kan vinden en enjoy the evening.

Ik hoop jullie snel te mogen begroeten. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de aankomende Ladies-night mail je vragen naar linda@fun4two.nl dan zal ik ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Donderdag 28 juni - 20:00 uur - 02:00 uur.
Donderdag 27 september - 20:00 uur - 02:00 uur.


All-inn prijs van 50 euro - incl. bewaakt parkeren!

Reserveren is voor LadiesNight niet nodig!

Fun4Two Event Kalender 2018

fun4two-events-2018
• 21 April - Jungle Party
• 09 Mei - One Night In Heaven
• 13 Mei - Moederdag
• 20 Mei - 1e Pinksterdag
• 16 Juni - Candy Girls
• 17 Juni - Vaderdag
• 28 Juni - Ladies Night
• 30 Juni - Kinky @ The Fun
• 25 Augustus - Cleopatra
• 27 September - Ladies Night
• 20 Oktober - Kinky @ The Fun
• 17 November - Eyes Wide Shut
• 08 December - One Night Only
• 26 December - Naughty Christmas
• 31 December - New Years Eve

Reserveren!

Fun4Two wekelijkse thema avonden!

fun4two thema's

Om jullie eerste kennismaking met Fun4Two zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij jullie laten kennismaken met de verschillende programma's op de verschillende avonden. Zoals jullie weten zijn wij op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond geopend. Dat iedere avond een totaal andere sfeer heeft, is een gegeven dat niet bij iedereen bekend is.

Maar wat is nu de avond waarop jullie je het meest thuis voelen? Alleenstaande vrouwen zijn altijd van harte welkom!

Vrijdag.
Elke vrijdag van de maand een speciale thema-avond.

De eerste vrijdag van de maand is onze Gigolo night.

Op deze avond nodigen wij enkele (circa 15) leuke, goeduitziende jongens uit die herkenbaar zijn aan hun zwarte vlinderdasje. Deze huis-gigolo's staan gratis ter beschikking van de aanwezige stellen.Wanneer er (naar jullie smaak) een leuke gigolo bij is, dan is contact zo gemaakt en wanneer jullie dit wensen kunnen jullie met z'n drieën spannende avonturen beleven op de bovenetage. Alle gigolo's zijn te allen tijde herkenbaar aan hun vlinderdasje en zijn er uitsluitend om de aanwezige paren te plezieren.Indien jullie geen interesse hebben in een van deze gigolo's dan zal dit jullie avond geenszins beïnvloeden want er zijn nog vele paren die net als jullie op zoek zijn naar een ander leuk paar.

De tweede vrijdag van de maand is onze Beetje Bi Night.
Op deze avond zijn er heel veel stellen die hun Beetje Bi-vriendinnetje mee naar Fun4Two nemen (dit vriendinnetje heeft op deze avond gratis entree).Dus op deze avond zijn er meestal meer vrouwen in de club dan mannen. Hebben jullie een leuke vriendin, neem haar dan mee. Wanneer jullie graag contact willen leggen met de vriendinnen van de andere aanwezige paren is dit een uiterst geschikte avond.Bij binnenkomst verstekken wij een gekleurd polsbandje zodat de Beetje Bi-vrouwen (en eventueel ook mannen) gemakkelijk herkenbaar zijn.

De derde vrijdag van de maand is Fun's spannende All-in Night!
Fun's spectaculaire mix van alle thema's bij elkaar... voor elk wat wils. Ben je Bi, vooral komen! Een extra vriendje of vriendinnetje om het helemáál spannend te maken?Lekkere Gigolo's... Spontane sex op de dansvloer met die lekker dansende man of vrouw? Het kán allemaal op deze avond... Of "gewoon" lekker met z'n tweetjes of met dat andere stel van elkaar genieten? Kom maar binnen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit kan alleen maar in Fun4Two! En dat voor slechts 95 euro per paar. Willen jullie 'n extra vriendje of vriendinnetje meenemen, dan betalen jullie deze avond slechts 50 euro extra! Oja, jullie vriendje moet er natuurlijk wel lekker uit zien.

De laatste vrijdag van de maand is onze (S)expert night.

Deze avond is een begrip bij seksminnend Nederland. Seks is op deze avond overal toegestaan en welhaast bijna verplicht.Bij binnenkomst direct omkleden in lingerie. Na tien uur uitsluitend zwoele erotische muziek. Gemakkelijk contact maken op de dansvloer met de vele schuifelende stellen om je heen.Zeker geen avond voor beginners (om die reden laten wij op deze avond geen aspirant-leden toe) maar juist voor die mensen die zich graag storten in volop actie.
Indien jullie graag samen en met anderen willen genieten van zoveel mogelijk seks dan is dit dé avond. Deze avond is, uitsluitend toegankelijk voor leden van Fun4Two. Parenclub Fun4Two is op vrijdag open van 21:00 tot 03:00 uur.

Reserveren!

Zaterdag!

zaterdag-cocktailsOp Zaterdagavond hebben wij een verrassingscocktail aan de bar.

Tijdens de zaterdagavond organiseren wij meestal geen speciale thema's, wel hebben wij een verrassingscocktail aan de bar. De zaterdagavond is altijd het drukst bezocht. Het komt regelmatig voor dat de club is volgeboekt! Reserveren is daarom verplicht, mede om teleurstelling te voorkomen.

Het publiek bestaat op deze avond hoofdzakelijk uit goed verzorgde stellen tussen de 20 en 50 jaar. Ze komen echt vanuit de hele wereld! Dit internationale publiek komt om contact te leggen met andere stellen en om een super spannende avond te beleven. Veel van deze contacten ontstaan of worden voortgezet in de erotische ruimtes op onze bovenverdieping. Verder draait onze TOP DJ de allernieuwste DANCE muziek zodat er naast het contact leggen en het swingen volop gedanst wordt.

Een aantal keer per jaar organiseren wij op Zaterdag onze Exclusive Parties.
Deze zijn altijd een groot succes en binnen NO TIME uitverkocht. Dat EXCLUSIEVE feesten van Fun4Two een bijzonder - spannend - erotisch feest is blijkt wel uit de enorme interesse van voorgaande edities. De schitterende decoraties - de beste Dj's - de mooiste mensen, vormen het decor van ongeevenaarde feesten. Alle 400 of 500 kaarten van alle edities zijn ver van te voren in no-time uitverkocht. Tickets worden via social media zoals bijv. marktplaats voor duurdere prijzen doorverkocht. Iets wat nog nooit is voorgekomen in het bestaan van Fun4two.
Op zaterdag is reserveren verplicht, dit omdat het erg druk kan zijn. Fun4Two is op zaterdag open van 21:00 tot 04:00 uur.


Reserveren!

Zondag!

Sunday=Funday

Op de laatste Zondagmiddag /-avond kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. .

Op de laatste Zondagmiddag /-avond van de maand kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. Op feestdagen boeken wij andere uitstekende live zangers of zangeressen.

Naast de muziek die onze dj draait brengt Desiree jullie alvast volop in de stemming. Ze is van jongs af aan al begonnen met zingen, en tot op de dag van vandaag doet ze het nog steeds met heel dr hart en ziel. En houdt ze ervan om mensen te pleasen met dr warme krachtige stemgeluid. Van ballads tot soul, funk of disco niks is haar te gek!

Deze optredens geven een bijzonder sfeervolle nachtclubstemming wat het nog gemakkelijker maakt om contacten te leggen met de andere paren. Op deze avond is er een zeer gevarieerde leeftijdscategorie vertegenwoordigd (tussen 25 en 65 jaar) en juist deze gevarieerde leeftijden zorgen voor dat heerlijk relaxte sfeertje.

Tijdens de zomermaanden kunnen jullie gebruik maken van onze prachtige tuin en terras aan het zwembad. En…indien het echt mooi zomers weer is gaan wij al om 14:00 uur open. Parenclub Fun4Two is op zondag open van 16:00 tot 00:00 uur.

Reserveren!

The Men's Company

Wilt u zich voorafgaande aan uw bezoek aan de Fun4two al exclusief verzekeren van stijlvol en aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk gezelschap, dan kunt u bij High Class Gigolo bureau The Men’s Company een professionele gigolo boeken.

Restaurant Fun4Two

fun4two-restaurantOns Restaurant.

Veel mensen noemen het restaurant een van onze specialiteiten. In ons restaurant kun je genieten van een drankje of heerlijk diner en dessert. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt door onze chefkok.Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. De sfeer, het stijlvolle interieur en het uitzicht over de dansvloer maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. De smaken van Fun4two. aarzel niet om ze te proberen. Het is restaurant is geopend gedurende openingstijden.

Je hebt meteen een mooi uitzicht.
Tijdens de zomermaanden is onze tuin, door de beroemde pool/garden party's het middelpunt van de club. Als de weergoden ons goed gezind zijn dan is club op zondag al om 14.00 uur geopend* Dus geen files, volop parkeer gelegenheid en lekker verwend worden aan jullie eigen privézwembad met een heerlijke sangria of een ijskoude rosé.En natuurlijk hapjes, fruit, BBQ lekkere muziek en nog veel en veel meer!

Reserveren!