Sta_the_night

Betaalmethoden:

U heeft de mogelijkheid om de betaling van uw reservering op de eerste avond in de club te voldoen. Maar het is ook mogelijk om de reservering direct online af te rekenen, zodat u dit bij aankomst niet meer hoeft te doen.

Op deze pagina treft u meer informatie over de mogelijke betaalmethoden

Bij betaling per bank
U kunt één nacht vooruit betalen op onderstaande rekening:
Bank: ING Bank Amsterdam
Naam rekening: Fun4Two
IBAN nr. : NL63 INGB 0007 1532 18 (Met vermelding van het reserveringsnummer).

Betaling in de club
U kunt bij Fun4Two een reservering plaatsen zonder direct de betaling te voldoen*.
Bij entree op de eerste avond kunt u uw reservering contant afrekenen, maar ook doormiddel van uw pinpas of een creditcard. Bij creditcard transacties word 5% transactiekosten berekend.

Betaal direct online
Binnenkort kunt u ook online betalen.

iDeal
Bij Fun4two kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.

Fun4two ontvangt van uw bank bericht dat uw reservering is betaald. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot en Triodos Bank.

Mocht u besluiten om uw reservering, of een deel van de reservering, te annuleren, dan zal Fun4Two uw tegoed zo spoedig mogelijk aan u terug terugstorten.

Creditcard (Visa, MasterCard)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren.
Vervolgens zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat u de betaling voldoet. In het geval van een creditcard autorisatie wordt er een bedrag gereserveerd op uw creditcard. Op het moment dat u de reservering annuleert, of bij incheck in Fun4Two wordt dit gereserveerde bedrag weer van uw creditcard af gehaald.         

Bij betaling met creditcard verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen:
Naam kaarthouder:
Creditcardnummer:
Vervaldatum:
CVV-code: