• header-fun4two-nymh-20
  • header-fun4two-nymh-201
  • header-fun4two-nymh-202
  • header-fun4two-nymh-203

Fun4two Presents Nymphomania

Het feest voor en door nymfomanen! Toegang voor  Single Men -Single Ladies & Actieve koppels!
Woensdag 26 februari 2020 | 13:00 - 20:00

De meest Exclusieve GANG BANG van Nederland!

Eindelijk is het dan zover!
Na jaren van vragen, smeken en zeuren gaat het nu echt gebeuren!
VOOR HET EERST IN 25 JAAR ZAL FUN4TWO SINGLE MANNEN BINNENLATEN!

Naast het spannende en uitdagende weekendprogramma, gaat  Fun4two samen met Ramontiek eens per twee maanden op de woensdagen van 13.00 tot 20.00 DE MEGA GANG BANG van Europa organiseren.
“NymphoMania”, de gang bang waarbij alle remmen los gaan en wat zeker snel een begrip zal gaan worden binnen erotisch Europa. Géén urenlang geouwehoer, niet heel de avond dansen of alleen maar kijken en gezien worden. Nee dit is het feest voor de ECHTE MEGA SLETTEN en voor de heren die deze meiden aankunnen.
Om er zeker van te zijn dat de juiste actieve ambiance zal ontstaan, zullen 10 amateur nymfo sletjes van Team Ramontiek acte de présence geven. Deze tijgers lusten heren rauw, zitten vol geile energie en neuken u werkelijk het licht uit uw ogen.
Dus geile koppels, single dames en single heren van Europa, zijn jullie klaar voor de meest exclusieve Gang Bang van Nederland ?!


Toegang!

Single heren:
Eindelijk gaat het gebeuren alleenstaande heren, jullie mogen naar binnen! Zorg ervoor dat u zich voorbeeldig gedraagt, bij overtreding van de huisregels moeten wij u namelijk verzoeken het pand te verlaten. Er zijn minimaal 10 vrouwen aanwezig voor mannen die seks willen met meerdere vrouwen. Deze meiden willen worden aangepakt, maar wel met respect. Haantjesgedrag zal niet worden getolereerd! Werk samen, heb respect u kunt heerlijk met de meiden spelen, dus maak vooral heel veel lol. Bij de dames van de koppels is het even afwachten. Gewoon charmant en lief zijn en misschien heeft u geluk. Zo niet, jammeren op naar de volgende. U gaat niet teleurgesteld of boos reageren op een afwijzing van een dame van een stel. U gedraagt zich als een heer en wenst haar gewoon nog veel plezier!
Graag verzoeken wij je ook de huisregels door te nemen zodat je optimaal op de hoogte bent.

Single dames:

Altijd al seks willen hebben met meerdere heren en stellen?
Ben je stiekem ook zo'n slettebak die lekker aangepakt wilt worden?
Ben je ook een Nymfomaan of een echte veelvraat voor mannelijk vlees? Wij hebben het antwoord, want bij dit feest kan je veilig en ongeremd je grenzen opzoeken.
Wil jij ook eens deelnemen aan Fun4two's super hete & actieve ' NymphoMania ' feestjes? Stuur dan gerust een mailtje naar info@fun4two.nl en dan zien we je graag.
Lees aub. wel de huisregels nog even door.

Stellen:
 
Dit feest is natuurlijk ook voor de actieve stellen! Of jullie nu ervaren of onervaren zijn, dat maakt niets uit. Gewoon jezelf laten gaan en lol maken.
De single heren zijn goed geïnformeerd en zullen goed luisteren als jullie geen interesse hebben.
Wees duidelijk, maar blijf respectvol alsjeblieft. Uiteindelijk is het natuurlijk een compliment wanneer heren een interesse tonen.
Even bijkomen van alle mannelijke aandacht? Trek jullie dan terug naar de 'Private Swingers Area' en geniet daar van elkaar of andere koppels.
Het team van Fun4Two & Ramontiek loopt rond om alles in de gaten te houden zodat jullie optimaal veilig en relaxed kunnen genieten van dit spannende feest…
Graag verzoeken wij jullie ook de huisregels door te nemen zodat jullie optimaal op de hoogte zijn.


Onze lekkere & Geile Amateur Nymfomanen!

Deze meiden verschillen niet alleen in leeftijd en uiterlijk, maar ook in seksuele voorkeuren.
Sommige willen hard doorgeneukt worden, anderen houden wat meer van knuffelseks.
Ook zijn er onderdanige slaafse vriendinnen die graag echt gebruikt willen worden. Verder zullen er meiden zijn die graag in hun keeltje of anaal genomen willen worden.

Eén ding is zeker. hier moeten toch vast en zeker meerdere meiden tussen zitten waar jij het mee wil doen.
Het unieke aan NymphoMania is dat je zelf kunt bepalen hoe laat je wilt komen en/of weg wilt gaan tussen 13:00 tot 20:00 Je bent dus niet verplicht om tot het einde te blijven
Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om van 14:00 - 19:00 non stop seks te hebben door deel te nemen aan de Gang Bang.

Zoals bekend hanteert Fun4Two een unieke all inclusive concept, zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor een verrassing te staan.
Je betaalt slechts je entree en daarvoor mag je zolang blijven als je maar wil en ben je vrij om te doen wat je wilt. Je wordt uiteraard in de watten gelegd, want er staat een heerlijk warm en koud buffet voor je klaar en alle drank (inclusief sterke dranken) zijn hierbij inbegrepen.

Laat je verrassen door de prachtige locatie van de Fun4two en de luxe sfeer die je al direct voelt bij binnenkomst. Fun4two beschikt over een grote sauna en een Turks stoombad waar je tussentijds gebruik van kan maken of misschien wel samen met een van de meiden iets geils in het Turks bad kan beleven…
Dat klinkt toch niet verkeerd? En ook nog gratis parkeren, want Fun4two beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Nymfomaan

Zijn meisjes of vrouwen die extreem tot abnormaal veel behoefte heeft aan seks wordt een nymfomane genoemd.
Dat betekent dat ze hyper seksueel zijn en na de seks vaak nog niet genoeg hebben gehad. Ze willen altijd meer.

 

Datums & Tijden NymphoMania

Woensdag 26 februari 2020

13:00 - 20:00

Woensdag 29 april 2020

13:00 - 20:00

Woensdag 24 juni 2020

13:00 - 20:00

Woensdag 26 augustus 2020

13:00 - 20:00
Woensdag 28 oktober 2020 13:00 - 20:00
Woensdag 25 november 2020 13:00 - 20:00


Nympfomania Tarieven (all-inclusive)

Heren

150,- per persoon

Stellen

80,- per stel

Ladies

35,- per persoon


 

Een reservering met alleen je voornaam is voldoende en je ontvangt spoedig een bevestiging per mail!
Mocht je verhinderd zijn is geen probleem. Meld je dan wel even netjes af. Dat kan via email info@fun4two.nl  of via telefoonnummer. 0182 378 528

Je kan zolang blijven en zoveel plezier maken als jij wil. Je betaalt slechts 150,- voor de meest exclusieve Gang Bang van Nederland waar je seks kan hebben met meerdere vrouwen. Het totale ALL-INN-concept zoals alle drankjes en sterke drank, warm & koud buffet en de prachtige wellness die aanwezig is.
Verder zijn handdoeken, condooms etc. allemaal aanwezig.


Je hoeft alleen je voornaam en leeftijd door te mailen en ontvangt dan een bevestiging.
Voor de goede orde zie ook onze huisregels.


Belangrijke informatie!

De club is open van 13.00 tot 20.00 en de Gang Bang is van 14.00 tot 19.00. Het eerste uur is kennismaken en de speech en het laatste uur is nagenieten.
De gangbang zal beneden en boven aan de rechterkant (kant van de sauna en extra bar) plaatsvinden.
De linkerkant boven is een “Private Swingers Area” en is exclusief voor stellen en hier mogen geen alleenstaande dames of heren mee naar toe.

Alleen gaande mannen moeten altijd reserveren.

Geen enkele vorm van drugs, dronkenschap, aanstotend gedrag zal worden getolereerd.

Dit feest gaat zonder twijfel de MEGA GANGBANG van Europa worden en de gangbangs van “Ramontiek” staan alom bekend om het onderlinge respect, actieve en gezellige sfeer, duidelijkheid en waar de geiligheid werkelijk waar vanaf druipt. Fun4Two & Ramontiek laten zien dat hardcore gangbangs ook met stijl en klasse kunnen worden georganiseerd. Stijl en klasse is precies waar de Fun4Two ook voor staat en daarom zijn wij ervan overtuigd dat dit evenement zal uitgroeien tot een belachelijk geile orgie. Daarvoor hebben we jullie ook nodig! Wij willen alleen feesten met gezellige mensen die lol maken en elkaar wat gunnen.

Zijn er nog specifieke wensen?
Ook uniek van NyphoMania is dat je specifieke wensen aan ons kenbaar kunt maken, wij zullen ons best doen zodat iedereen met een glimlach naar huis gaat en graag terugkomt op ons volgende feestje.


Nympfomania Huisregels

Bij binnenkomst rekent u af en ontvangt u uw kluissleutel. Iedereen kleedt zich gelijk om en gaat alvast genieten van de ambiance. Wij proberen het voor iedereen veilig en gezellig te maken, maar daar hebben wij jullie ook bij nodig. Mocht er iemand onopgemerkt vreemd of onacceptabel gedrag vertonen, meld dat bij ons alstublieft.

• Alleen gaande mannen moeten altijd reserveren.

• Bij dit evenement geldt, dat een groep mannen en stellen met elkaar een vrouw beminnen. Er wordt gewisseld om de dames om de beurt te verwennen de deelnemers maken ruimte voor elkaars wensen. Niemand wordt overgeslagen en niemand ligt continue bovenop één van de dames! Gewoon elkaar helpen om er een geweldig feest van te maken.

• RESPECT! 
Ook al willen de dames lekker aangepakt worden, willen ze wel met respect worden behandeld.
Dit geldt uiteraard ook voor de overige deelnemers, iedereen wilt hetzelfde dus behandel elkaar als teamleden.

• Wat seks betreft,
is veel afhankelijk van het moment en de persoon. Bijvoorbeeld: als een meisje net een (aantal) keer anaal is genomen, wilt ze misschien even niet meer.
Gewoon even wachten totdat ze wel weer zover is. De nymfomanen en gasten hebben allemaal verschillende wensen en grenzen, dus gewoon even vragen als u iets wilt.
Anaal, DP, DVP etc. kan, maar niet bij allemaal!

• Nog even voor de duidelijkheid: GEEN P&P SEKS - NIET SPUGEN –
DOMINEREN OF EEN KLAPJE OP DE BILLEN IS PRIMA. VOLG HIERMEE DE ARTIESTEN MAAR - DIT FEEST IS PUUR OP VROUWEN GERICHT!

• Zorg dat u FRIS & FRUITIG aan komt.
Zo niet, even douchen van tevoren, want douches, douchegel, deodorant, mondwater en handdoeken zijn aanwezig om uzelf op te frissen.

Dresscode:
 
De dress code is al vanaf binnenkomst. Als dress code geldt mooie lingerie voor de dames. Voor de heren geldt een mooie boxer met eventueel T-shirt en adviseren wij slippers aan voeten te dragen.
 Handdoeken, zwemkleding, vrijetijdskleding als lingerie worden niet toegestaan. Over hetgeen wij wel en niet toelaten is geen discussie mogelijk.
 Alle hoofdeksels en lompe grote schoenen zoals kinky kisten onder lingerie zien wij ook als niet erotisch en deze vallen dus ook niet onder onze dresscode.

• Mobiele telefoons mogen alleen gebruikt worden in de kleedkamers. Het maken van foto's of filmopnames is ten strengste verboden.

De voertaal is Nederlands, Engels of Duits. Wij, onze gasten en onze nymfomanen willen namelijk verstaan wat er gezegd wordt.

• Alleenstaande heren zullen altijd eerst netjes aan de betreffende dame of heer vragen of ze haar/hem aan mogen raken. Wanneer de desbetreffende persoon geen lichamelijk contact wil zal men deze niet verder lastig vallen of aanspreken.

• JA=JA EN NEE=NEE.
Iedereen kent deze regel en dient deze regel te accepteren. Natuurlijk heeft ieder zo zijn of haar voorkeur en deze dient dan ook volledig gerespecteerd te worden. Dus wordt er een hand teruggelegd of aangegeven dat men geen contact wil accepteer dit dan direct zonder tegenspraak of gemopper. Vraag dus ook nooit waarom niet, maar laat ieder in zijn/haar waarde. Kijken mag natuurlijk altijd, maar dan wel op zo’n afstand dat men ruimte genoeg over zal houden om vrij te kunnen bewegen.

• Als wij klachten ontvangen van meerdere personen zal de desbetreffende persoon zonder de discussie de avond moeten verlaten. Tevens is toegang voor de volgende events niet meer mogelijk!

• Schreeuwen, of luidruchtig praten zodat andere gasten daar zich aan kunnen storen is ook niet wat past op onze events en we zullen in dit geval altijd even waarschuwen.

• Mensen met te veel alcohol op krijgen geen alcohol meer aan de bar.

Onze medewerkers achter de bar mogen zelf bepalen wanneer zij geen alcohol meer zullen schenken. Daarover is geen discussie mogelijk!

• Mannen vriendengroepjes worden niet toegelaten.
Ook als blijkt dat men niet als groep is binnengekomen, maar ieder apart. 
Twee of drie man is voor ons ook een groepje!

• Wij hanteren een VEILIGE SEKS en ANTI DRUGS beleid. Ook bij overmatig alcohol gebruik zullen wij u de toegang weigeren.

• Alle vrouwen zijn 100% amateur en krijgen er geen geld voor.

• Alle aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden.

• Bij het bezoeken van onze Special events accepteert u onze huisregels. Als deze regels niet worden opgevolgd kunnen wij u de toegang tot Fun4Two ontzeggen

Naar onze mening, allemaal normale regels om er legendarische events van te maken!
We kunnen niet wachten... en onze Nyphomanen al helemaal niet!
Wij kunnen niet wachten...

Onze mooie en elegante dames

Annabel

Is 21 jaar,
170 cm., slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek'

Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht.
Een jongedame met style die graag verwend wil worden door meerdere mannen tegelijk.

Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter.
Echt een topper!

Bo

Is 29 jaar,
165 cm. klein. Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en donkerbruin haar, compleet.
Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels.

Ze wil stevig doorgeneukt worden en dan laat zij zich helemaal gaan!
Wat een FREAK, zo geil.

Celiné

Is 21 jaar,
blank, knap en heeft blond haar met schitterende ogen.
Ze is klein, slank en heeft mooie kleine borstjes en een volle kont.
Ze heeft een schattige uitstraling, beetje '18-jarige babysitter type'.

Ze is ook echt een lieverd en je kan heerlijk met haar spelen.
Daarbuiten is ze belachelijk geil en sensueel, maar houd van een harde aanpak en is graag onderdanig.
AANPAKKEN DEZE SLET, echt een AANRADER!

Chiara

Is 25 jaar
en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels.
Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n klein hartje.

Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaarkomt :-)
Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

Eva

Is 33 jaar
Engelse seksverslaafde, is wel heel erg bijzonder! Het is een intrigerende, spannende en wulpse dame en een echte doener.
Ze heeft een mooi, klassiek en gaaf gezicht, schattig klein kontje en haar echte borsten zijn…MEESTERLIJK!

Ze heeft een prachtig strak lichaam en ze is enorm geil. Met al haar kenmerken, moet je als 'meiden liefhebber' deze chick gewoon hebben gevoeld.
GELOOF MIJ!!!

Fleur

Is 21 jaar
Is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen.
Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont.

Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil.
Niet te stoppen die meid!

Gigi

Is 23 jaar
en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen...
Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en blond haar, compleet.

Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels! Het is een vrolijke meid met wie je een hoop lol kunt hebben en houdt van aandacht.
Ze heeft echt van die zaadvragende ogen en ze gaat helemaal lossss wanneer u met haar speelt

Kim

Is 23 jaar
Is een bijzondere dame van 23 jaar. Seks met haar is een festijn, want ze is zo wellustig en intens.
U zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt. Donkerblond haar, blauwe ogen met een lieve doch ondeugende uitstraling.

Ze heeft 3 piercings in haar tong en daarmee bewerkt ze uw apparaat zoals u nog niet eerder heeft gevoeld.
Met ook nog eens een goed gevoel voor ritme, want als u haar ziet “twerken” of een man ziet berijden.
Echt een kanjer, hoe komen we toch aan zoveel geluk?!

Luna

Is 27 jaar
Is een absolute topper, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend op verschillende feestjes.
Zij is waarschijnlijk één van de drie gekste gb prinsessen die ons mooie landje te bieden heeft.
Het is een lekkere brunette met felblauwe zaadvragende ogen die menig man zal doen verblozen. 27 jaar met een magistraal oerrr Nederlandse kont en geile echte borsten.

Maar heren alstublieft........Zorg dat haar heerlijke billen werkelijk bont & blauw worden geslagen!
Zij geilt hierop en heeft mij special gevraagd mannelijke mannen met een flinke klap uit te nodigen.
Anders is mevrouw niet helemaal happy…wie durft!?!

Madelon

Is 27 jaar
en een…ECHTE SLET! Een hele bijzondere vrouw met enorm veel talenten, vraag haar maar eens om een lapdance?
Of als je mevrouwtje ziet squirten, WAUWWWW Ze spuit je echt recht in je gezicht wanneer ze je berijdt.

NEEM EEN DUIKBRIL MEE! Blond haar, blauwe ogen en een geweldig lichaam. Een knappe meid met een enorme “porno uitstraling” Ze is al snel uitgegroeid tot één van onze toppers en dat zult u merken ook hihi

Ben jij ook een Nymfomaan?

Nymfomaan zijn meisjes of vrouwen die extreem tot abnormaal veel behoefte hebben aan seks.
Dat betekent dat ze hyper seksueel zijn en na de seks vaak nog niet genoeg hebben gehad. Ze willen altijd meer.

Ben jij ook zo'n vrouw en heb jij ook zin eens deel te nemen aan een Fun4two’s super hete en actieve nymphomania feestjes, stuur dan gerust een mailtje voor meer informatie en lees onderstaande tekst.

Als je aan deze geweldige seks avond wil deelnemen mag je man of vriend op deze avond ook als mijn gast aanwezig zijn.

Er zijn zowel vrouwen met als zonder partner die hieraan mee doen.

Deelnemen kan alleen als vrouw wanneer je hier geen enkele vergoeding voor wil ontvangen.


Betaalde dames zijn niet welkom tijdens mijn avonden en aan de mannen mag ook geen enkele vergoeding worden gevraagd.

Het is per slot jouw hobby en je moet het dan ook alleen doen uit eigen plezier en geiligheid.


Fun4two & Ramontiek Presenteren Nymphomania!
De meest Exclusieve GANG BANG van Nederland!


WOENSDAG 26 FEBRUARI, 2020
13:00 UUR - 19:00 UUR
10 WELLUSTIGE NYMPHOMANIACS

LOCATION
PARENCLUB FUN4TWO
MIDDELSWEG 18, 2841 LA MOORDRECHT

HEREN: €150,- STELLEN: €80,- DAMES:€35,-