Zaterdag 26 augustus komt Fun4Two terug met deze spectaculaire party.
Vorig jaar hadden wij in augustus de 1e editie van dit thema.
Wat een feest was dat! Natuurlijk in no-time volledig uitverkocht!
Volgens velen het mooiste thema feest ooit in Nederland georganiseerd. Wat te denken van de decoratie, de entourage, de gasten met de prachtigste outfits, de dj line-up, aan niets ontbrak het deze avond.
En wat hadden we een geluk met het warme weer!

Mensen die helaas geen tickets konden bemachtigen voor dit feest hebben andere feesten bezocht, maar al razendsnel (zelfs op de feesten zelf) hoorden men dat "CLEOPATRA" echt de BOM was! Belletjes en e-mails stroomden binnen met "volgend jaar zijn we er zeker bij hoor!!!" - er waren geen kaarten meer, jammer!!!
Volgend jaar zijn wij op tijd!!! - het moet ongelofelijk geweest zijn! We zijn er zeker bij!!! Dit thema was en is dus zo een succes, dat moet ieder jaar terug komen! Dus hebben wij besloten dat het themafeest "CLEOPATRA"jaarlijks in de zomermaand augustus plaats vindt, net zoals het waanzinnige thema EYES WIDE SHUT jaarlijks in de wintermaand november plaats vindt.

Fun4Two is inmiddels ook bekend om zijn Exclusieve themafeesten en komt met de 2e editie "CLEOPATRA".

Dus onthoud de datum 26 augustus,2017 want dit wordt een legendarische avond met die jullie niet snel zullen vergeten. Ook dit jaar gaan we weer flink uitpakken met een geweldige Line-Up, geweldige shows, licht en geluid op top nivo, aankleding enz. zoals jullie gewend zijn van ons.

Zoals jullie wellicht weten zijn de Exclusieve feesten in Fun4Two niet zo maar een feestje. Nee, daar gaan heel wat voorbereidingen aan vooraf, ruim 3 dagen zijn wij bezig geweest met de aankleding en decoratie voor dit feest.
Om jullie een indruk te geven, geven wij graag een kijkje achter de schermen en een impressie van de decoratie "CLEOPATRA" 2016 via deze link.

Startend in de prachtige tuinen van Fun4Two staan kwaliteit en exclusiviteit weer hoog in het vaandel en is de schitterende decoratie en sfeervolle beleving de rode draad door deze nacht! Steeds meer en meer betrekken wij het buitengebeuren zoals zwembad en prachtige tuin van onze geweldige locatie bij het evenement. Met het thema 'Cleopatra' kun je je weer flink uitleven! Zorgen jullie voor de superleuke en sexy outfits, dan zorgen wij voor de decoratie en het omtoveren van de locatie tot een waar haremparadijs. Een sprookje gaat dit themafeest ongetwijfeld weer worden en heel bijzonder dat moge duidelijk zijn!

Fun4Two Exlusive Parties

Fun4Two Exlusive Parties staat vooral bekend om de gasten die onze parties bezoeken. Vijfhonderd mooie, aantrekkelijke gasten uit binnen -en buitenland schitterend verkleed en uitgedost in de dresscode uiteindelijk komend voor een heerlijke erotische nacht vol PASSIE en SEX. Tel daarbij op een line-up waar je U tegen zegt en het feest is compleet!DJ Line up:
Santito - Mike S - Ruben Vitalis
Erik van Kleef - Pascal D - John DDe Exclusieve themafeesten van Fun4two staan voor luxe, kwaliteit en een weergaloze line-up en dat is dit jaar zeker niet anders.

Vanaf 21:00 tot klokslag 04:30 uur presenteert Fun4two een breed scala aan hartverwarmende beats en sprankelende live- en dance acts.


Wat kunnen jullie verwachten?


  - Werkelijk spectaculaire, Sprookjesachtig entree.
  - Zeer exclusieve & chique.
  - Zeer ondeugend erotisch feestje.
  - Sfeervolle, intieme en erotische ambiance.
  - Professioneel entertainment.
  - Super sensuele & prachtig mooie danseressen.
  - Special light effects.
  - De beste muziek.

  - Waanzinnige Erotische ruimtes.
  - Luxe hapjes.
  - Heerlijk vers fruit & ijs.
  - De Fun crew staat de gehele nacht tot jullie beschikking.


All Inclusive:
Free drinks / food / ice / snacks / fruit / SEX / Fun / much more!

Dresscode:
Dames: Sexy Harem look, zoals een buikdanseres. (Voorbeelden)

Heren:
Harem look, zoals een echte Sultan of Gladiator. Witte of zwarte pantalon met slippers ook toegestaan. (Voorbeelden)Datum:
| Zaterdag 26 Augustus |
Tijd: 21:00 - 04:30 uur


Tickets:
Stellen € 150,- / Dames € 75,-
Toegang alleen voor stellen en single dames.

Zet dit feest snel met een
dikke pen in je agenda!!

Kaartverkoop is gestart:Koop je kaartje online bij Ticket Script of indien niet uitverkocht in de club!

LET OP!! Onze Hotel Arrangementen zijn inclusief tickets!!


Tickets + Hotel Arrangement

Van der Valk Hotel Nieuwekerk:  op 4 minuten afstand van de club.


Hotel Fun 1 Comfort:
Incl. 2 tickets - All-inclusive.

Incl shuttlebus naar het feest en terug naar het hotel.
Incl ontbijt - Gratis parkeren - Direct aan de snelweg
- Flesje overheerlijke bubbels bij welkomst in jullie
kamer - Incl toegang sauna thermen complex.
Checkout 14:00 uur


Prijs per 2 pers kamer
(incl sauna & bubbelbad gebruik voor 2 pers)
€ 265,-Hotel Fun 2 Luxe:
Incl. 2 tickets - All-inclusive.

Incl shuttlebus naar het feest en terug naar het hotel.
Incl ontbijt - Gratis parkeren - Direct aan de snelweg
- Flesje overheerlijke bubbels bij welkomst in jullie kamer
- Incl toegang sauna thermen complex.
Checkout 14:00 uur


Prijs per 2 pers kamer
(incl sauna & bubbelbad gebruik voor 2 pers)
€ 285,-Wilt u een Fun Hotel Arrangement reserveren?

Stuur dan een email naar specialevent@fun4two.nl met daarin uw gegevens (namen van de personen + email + lidmaatschapnummer).

Zoals al eerder genoemd, zal Fun4Two Exclusive Parties wederom van goede huize komen en de club en alles wat daarbij hoort omtoveren tot een tropisch oord met een meer dan Egyptisch tintje.

Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol harem aankleding, bedouine shelter, waarzegster met tarot kaarten, vuur en dance acts, slangen bezweerders en een volledige haremsfeer zullen de avond maken tot een legendarische nacht.Fun4two • Middelweg 18 • Moordrecht • Holland| It is not allowed to duplicate or publish anything from this website without
| © Copyright Fun4Two 2013-2017 | © Copyright webdesign lb-productions 2013 -2017 |