welcome-to-the-jungle


Fun4Two Exclusive Parties Presents
Saturday 25-08-2018 | 21:00 - 04:30
The Most Amazing & Biggest Erotic Summer Event of the Year returns!


DJ'S: PETER WOODZ | COR FORMAN | RUBEN VITALIS | MIKE S | KO C
PEDRO | DAA VOLTA | JOHN DITCH


THE PARTY IS ALREADY INCLEOPATRA
Je raakt er niet over uit gepraat. Wat een feest was dat zeg!

Natuurlijk in no-time volledig uitverkocht! Volgens velen het mooiste thema feest ooit in Nederland georganiseerd. Wat te denken van de decoratie, de entourage, de gasten met de prachtigste outfits, de line -up, aan niets zal het ontbreken deze avond.

En als we dan ook weer het geluk hebben met het warme zomerweer! Mensen die vorig jaar helaas geen ticket konden bemachtigen voor dit feest hebben andere feesten bezocht, maar al razendsnel (zelfs op de feesten zelf) hoorden men dat ”CLEOPATRA” echt de BOM was! B

elletjes en e-mails stroomden binnen met volgend jaar zijn wij er zeker bij hoor!!! “Er waren geen kaarten meer, jammer!!!” Volgend jaar zijn wij op tijd!!! “Het moet ongelofelijk geweest zijn!” Wij zijn er zeker bij! Dit Thema is zo een succes, dat laten wij ieder jaar terugkomen!

Dus hebben wij besloten dat het themafeest ”CLEOPATRA” jaarlijks in de zomermaand augustus plaats vindt, net zoals het waanzinnige thema EYES WIDE SHUT jaarlijks in de wintermaand november plaats vindt.
Fun4Two is inmiddels ook bekend om zijn Exclusive Themafeesten en komt met de 3e editie ”CLEOPATRA”. Dus onthoudt de datum 25 augustus, want dit wordt een legendarische avond die jullie niet snel zullen vergeten.

Ook dit jaar gaan we weer flink uitpakken met de meest geweldige Dj’s, geweldige shows, licht en geluid op topniveau, aankleding enzovoort zoals jullie gewend zijn van ons.

Zoals jullie wellicht weten zijn de Exclusieve feesten in Fun4Two niet zomaar een feestje. Nee, daar gaan heel wat voorbereidingen aan vooraf, ruim 3 dagen zijn wij bezig met de opbouw, aankleding en decoratie voor dit feest.
Om jullie een indruk te geven, geven wij jullie graag een kijkje achter de schermen en een impressie van de decoratie ”CLEOPATRA” 2016 en 2017 via deze linken: https://www.fun4two.nl/cleopatra/ + Youtube.

Startend in de prachtige tuin van Fun4Two staan kwaliteit en exclusiviteit weer hoog in het vaandel en is de schitterende decoratie en sfeervolle beleving de rode draad door deze zwoele nacht! Steeds meer en meer betrekken wij het buitengebeuren zoals zwembad en prachtige tuin van onze geweldige locatie bij het evenement. Met het thema 'Cleopatra' kun jullie je weer flink uitleven! Zorgen jullie voor de superleuke en sexy outfits, dan zorgen wij voor de decoratie en het omtoveren van de locatie tot een waar haremparadijs. Een sprookje gaat dit themafeest ongetwijfeld weer worden én heel bijzonder dat moge duidelijk zijn!DRESSCODE
Dames: Sexy Harem look, like a Belly Dancer.
Heren: Harem look, like a Sultan, witte of zwarte pantalon met slippers (no sneakers – no jeans).FUN4TWO EXLUSIVE PARTIES

Fun4Two Exlusive Parties staat vooral bekend om de gasten die onze Parties bezoeken.
Vijfhonderd mooie, aantrekkelijke gasten uit binnen -en buitenland, schitterend gekleed en uitgedost in de dresscode, uiteindelijk komend voor een heerlijke erotische zomernacht vol passie en seks.

Tel daarbij op een line-up waar je U tegen zegt en het feest is compleet!ENTOURAGE

De Exclusieve themafeesten van Fun4two staan voor luxe, kwaliteit en een weergaloze line-up en dat is dit jaar zeker niet anders.
Vanaf 21:00 tot klokslag 04:30 uur presenteert Fun4two een breed scala aan hartverwarmende beats en sprankelende live- en danceact.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?
- Werkelijk spectaculaire, sprookjesachtig entree.
- Zeer exclusieve & chique.
- Zeer ondeugend erotisch feestje.
- Sfeervolle, intieme en erotische ambiance.
- Professioneel entertainment.
- Super sensuele & prachtig mooie danseressen.
- Special light effects.
- De beste muziek.
- Waanzinnige erotische ruimtes.
- Luxe hapjes.
- Heerlijk vers fruit & ijs.

En de crew van Fun4two staat de gehele nacht tot jullie beschikking.TICKETS MEMBERS:
Stellen € 157,- / single dames € 76,-

TICKETS NON MEMBERS:
Stellen € 177,-*/ single dames € 76,-
Toegang alleen voor stellen en single dames!
All Inclusive: Free drinks/ food/ ice/ snacks/ fruit/ much more/sex/ fun!
*Inclusief lidmaatschap!KAARTVERKOOP IS GESTART!


Zoals al eerdergenoemd, zal Fun4Two Exclusive Parties wederom van goeden huize komen en de club en alles wat daarbij hoort omtoveren tot een Oosters oord met een meer dan Egyptisch tintje.

Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol harem aankleding, bedouine shelter, waarzegster met tarotkaarten, vuur en danceact, slangenbezweerders en een volledige haremsfeer zullen de avond maken tot een legendarische zomernacht.

Zet dit feest snel met een dikke pen in je agenda!
Koop je kaartje online via onze webshop of indien niet uitverkocht in de club.


fun4two-cleopatra