Parenclub Fun4Two

Overnachten in parenclub Fun4Two!

fun4two accomodaties

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn er op het terrein van Fun4Two 3 accommodaties die wij verhuren aan onze klanten. De Cottage, het appartement en onze Pipowagen.

Doorgaans zijn deze accommodaties bijna het gehele jaar verhuurd. Maar soms is het mogelijk om voor 1 nacht een van onze prachtige accommodaties te huren.

Een verblijf in één van onze accommodaties met privézwembad is ideaal voor één of twee stellen, dus samen of met jullie vrienden, één, twee of drie dagen & nachten onvergetelijk genieten van Fun4two. Elke ochtend ontvangen jullie ontbijt en geniet tijdens openingsuren van de club van een zeer uitgebreid buffet.

De recreatieve voorzieningen in Fun4two bestaan o.a. uit: Sauna - Turks stoombad - Whirlpool - Tantratempel. Bekijk onze accomodaties!

Fun4Two Hotelservice!

fun4two hotelservice

Willen jullie in een Hotel overnachten?

Check deze hotelpagina voor een van onze prachtige accommodaties. Deze zijn een week voor jullie bezoek en indien nog beschikbaar ook voor 1 nacht te boeken. (last minute) Tevens kunt u overnachten in een van onderstaande prachtige hotels waar wij een deal mee hebben.

Best Western Plus City hotel Gouda ****

Een geheel nieuw hotel bevindt zich op circa 7 minuten rijden van de Fun4Two.

Best Western Plus City Hotel Gouda is prachtig gelegen aan de Gouwe, op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Gouda. Dit nieuwe hotel met 101 hotelkamers is gelegen grenzend aan de oude lichtfabriek. Het bijzondere interieur van het hotel herinnert aan de rijke geschiedenis van Gouda.

Het hotel biedt vele faciliteiten en beschikt over zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten, feesten en partijen. Een aantal van deze zalen grenst aan de mooie binnentuin. Parkeren kan in de parkeergarage onder het hotel. In het gehele hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Voor ontbijt, lunch en diner is iedereen van harte welkom in restaurant Gregorius Cool en gezellig een hapje en drankje doen kan in de gezellige hotelbar.

Leden van Fun4Two betalen op vertoon van hun lidmaatschapspas het speciale fun4two tarief inclusief ontbijt. Hier mogen jullie uitchecken om 17:00 uur.

Contact:Hoge Gouwe 201 - 2801 LE Gouda - Nederland - Telefoon: 0182 86 00 86 Website: www.bestwestern.nl

fun4two hotelservice

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk ****

Gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Aan de rand van Rotterdam in een kalme, groene omgeving.

Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant dat gevarieerde gerechten serveert. Moderne gym en luxe wellness. Ontspan in de Health Club of geniet van een massage of beauty behandeling.

Op vertoon van uw Fun4Two lidmaatschap pas kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. Dit tarief is altijd op basis van beschikbaarheid en bezetting van het hotel. Indien het hotel een hoge bezettingspercentage heeft kan het gereduceerd tarief helaas niet worden aangeboden en gelden de tarieven van de gevraagde datum/periode. Het is niet mogelijk om het gereduceerd tarief toe te passen wanneer er reeds is geboekt via een derde boekingskanaal.

Shuttle service: Gratis vervoer naar de club & terug naar het hotel
Contact: Hotel Rotterdam/Nieuwerkerk - Parallelweg Zuid 185 - 2914LE Nieuwerkerk A/D IJssel - Telefoon: +0180 32 11 03 nieuwerkerk@valk.nl Internet: www.valk.com


Fun4Two Taxiservice!

fun4two taxi-serviceFun4Two Taxiservice.

Overnacht u in een van de hotels in de buurt van de Fun4Two, dan kan onze portier een taxi voor u bestellen wanneer u 's nachts weer terug naar u hotel wilt. Rekent u wel 15 minuten tussen het bestellen en de aankomst van de taxi.

Said
Voor Taxi Service vanuit en naar de Fun4Two. Bel Said (06) 33809662.

Jan
Vanuit Amsterdam hebben wij een speciale taxiservice. Bel Jan +31 (0) 6 1006 8777 of beljan@gmail.com Nieuwe Toyota MPV Prijs € 90, - van elk hotel in Amsterdam tot Fun4Two (enkele reis).

Edwin (Fun4Two)
Speciale Limo service van Amsterdam, Schiphol en Hoofdorp naar Fun4two en terug naar het hotel Prijs € 190, - enkele reis alleen naar Fun4Two € 115, - met een nieuwe Mercedes S-Class Bel: +31653241884 info@taxiedwin.nl voor info. bookings@taxiedwin.nl voor boeking.

LET OP!!! Bestel geen taxi in Amsterdam. Dit scheelt soms meer dan 50 tot 75 euro! Jullie betalen veel meer dan bij onze taxi chauffeur, zij berekenen namelijk de taxi rit via de taxi meter!


Fun4Two contact!

Fun4Two-contactpagina

Adresgegevens:

Parenclub Fun4Two
Middelweg 18
2841 LA Moordrecht

Informatienummer:

+ 31 (0)182 378 528

Reserveringsnummer:

Reserveren is verplicht voor zaterdag nacht, ons speciale reserveringsnummer is: +31 (0)182 378 528

E-mail:

Informatie: info@fun4two.nl
Bobby: bobby@fun4two.nl
Linda: linda@fun4two.nl
Reservering: reserveren@fun4two.nl 

Nieuwe leden adviseren wij voor het bezoek te registreren via onze reserveringspagina. Dit is mogelijk uiterlijk 1 uur voor julllie bezoek. Registreren is natuurlijk ook mogelijk in de club maar jullie dienen dan rekening houden met lange wachttijden bij de entree!

Om direct online te reserveren gebruik dan de onderstaande reserveer knop!
Reserveren/Registreren!